X
    Categorii: Follow-up întâlniri

Follow-up ediția #114: „20+20+20 de sfaturi”, joi, 26 februarie 2015, ora 18:30, Impact Hub Bucharest, 30 lei

Joi, 26 februarie 2015, a avut loc la Impact Hub Bucharest ediția cu numărul 114 Lumea SEO PPC. Am discutat despre sfaturi în SEO / PPC / Social media. Care sunt cele mai importante lucruri de care să ții cont în 2015 pe aceste segmente.

Mai jos, foto + video + ppt de la eveniment.

Alexandru Negrea – 20 de sfaturi pe Facebook


Download: PDF.

Marius Lăzărescu – PPC tips&tricks … & more


Download: PDF.

Daniel Ene – 10+10 întrebări pentru SEO-iști și clienți


Download: PDF.

Vezi playlist: Follow-up #114: „20+20+20 de sfaturi SEO&PPC” (2015.02.26, Impact HUB Bucharest) – YouTube

Foto de la eveniment:


Album Google: Follow-up #114: „20+20+20 de sfaturi SEO&PPC” (2015.02.26, Impact HUB Bucharest) – Olivian Breda – Picasa Web Albums
Album Facebook: Follow-up #114: „20+20+20 de sfaturi SEO&PPC” (2015.02.26)

Speakeri-i ediției:

Marius Lăzărescu – General Manager la Today’s

Marius Lazarescu antreprenor, speaker, consultant marketing online. A fondat agentia Today’s in 2005, este certificat Google AdWords si are un master in marketing online; are o experienta de peste 10 ani in marketing online, gestionand peste 200 de proiecte de web, a supervizat campanii Google AdWords totalizand peste 2M euro. Este membru fondator si presedintele Asociatiei de profesionisti in Search Engine Marketing – SEMRo.

Vezi aici un clip anterior cu Marius la noi »

Alexandru Negrea – Head of Facebook Dept. la Spada

Cu o experienta de peste 4 ani in zona de marketing si comunicare online, Alexandru Negrea este un cunoscut consultant/trainer in social media. In 2012 a infiintat, impreuna cu Andrei Rosca, primele cursuri intensive de social media din Romania – Social Media School.

Timp de doi ani, în perioada octombrie 2010 – februarie 2013, Alexandru a ocupat funcția de Social Media Manager la Banca Comercială Română, iar în prezent coordonează un departament de Facebook Marketing (strategie și implementare de campanii și proiecte speciale), în cadrul agenției Spada şi oferă consultanţă companiilor şi agenţiilor interesate de Social Media.

Vezi aici un clip anterior cu Alexandru la noi »

Daniel Ene – CMO la Agile Media

Daniel Ene este CMO in cadrul Agile Media. Este foarte pasionat de tehnologie, online si tot ce inseamna Marketingul Online (SEO, Social Media, Link Building, Analiza Competitiei si Web Analytcs). In opinia lui, SEO inseamna rabdare, organizare, perseverenta si foarte multa munca. Dorinta lui este sa schimbe modul in care se promoveaza afacerile online si petrece foarte mult timp dezvoltand si implementand strategii de SEO.

Vezi aici un clip anterior cu Daniel la noi »

Amfitrion: Ioana Barbu – Pikant

Vezi aici un clip anterior cu Ioana la noi »

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: Conversion, Mready, Newsman, Vinescu, WebDigital.
Parteneri media: 2Parale, Agile Media, Găzduire.ro, Impact Hub Bucharest, IQads, Orașul Meu, Profitshare, SEMRo, SEOmonitor, Softlead, SpeakersArena, Trusted.ro, Trafic.ro.


Urmărește-ne online:
Olivian Breda :Pe plan profesional, mă ocup de audituri de site-uri (uzabilitate - experiența vizitatorilor și SEO - optimizare pentru motoarele de căutare), și adaptez teme pentru WordPress. Cofondator al lumeaseoppc.ro. Pe plan personal, caut să cresc, și o iau pe drumul ăsta pe tot felul de cărări, dar în principal caut în mine. Merg la evenimente, fac sport și trăiesc sănătos, fac voluntariat, citesc.

Comments are closed.

Acest site folosește cookies.