X
    Categorii: Follow-up întâlniri

Follow-up ediția #85: „SEO și PPC pentru B2B. Prestări servicii ca de la o afacere la alta”, miercuri, 27 noiembrie 2013, Impact Hub Bucharest

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România v-a invitat miercuri, 27 noiembrie 2013, de la ora 19:00, în Impact Hub Bucharest, la o ediție Lumea SEO PPC dedicată SEO și PPC în servicii de tip B2B. În contextul accentuării nevoilor de reducere a costurilor, de adaptare rapidă la o piață de consum, puternic concurențială, serviciile de tip B2B vin în întâmpinarea clienților prin strategii și tehnici eficiente de Marketing Online.

Radu Vîlceanu – Vânzarea de servicii în România. Lead generation online în zona serviciilor netranzacționaleDescarcă: PPTX / PDF.

Gabi Nistoran – Marketing B2BDescarcă: PDF.

Alin Trușcă – Agonie sau extaz? A fi sau a nu fi antreprenor!Descarcă: PDF.

Foto de la eveniment:

Speakerii de la ediția 85:

Gabi Nistoran – Analytics & PPC Strategist, Conversion Marketing

Gabi este Strategist la Conversion Marketing, una dintre principalele agenții de performance marketing din România și blogger la web-analytics.ro.

Are o experiență de peste 6 ani în agenții digitale de top, lucrând pe unele dintre cele mai mari conturi PPC din piață, precum eMAG, Autovit.ro, Flanco, BCR, Visa, Doncafé, L’Oréal, Stilago sau Miniprix.

Radu Vîlceanu – CEO at Content Speed

Radu Vîlceanu este CEO și fondator al ContentSpeed, lider de piață în furnizarea soluțiilor dedicate comerțului electronic. În câțiva ani a reușit să își crească propriul business dedicat industriei software prin dezvoltarea produselor dedicate comerțului online, produse care se adresează atât start-up-urilor, cât și brandurilor cu notorietate în România. Astăzi , ContentSpeed ​​are 25 de angajați, iar în 2012 cifra de afaceri a ajuns la 400.000 de euro. Din portofoliul companiei fac parte deopotrivă retaileri cu notorietate, cum ar fi Diverta , Chicco ,Indesit  Ariston , Hotpoint , Panasonic , Eurolines , Porsche , ZorileStore , Boutique Mall sau Federația Națională de Fotbal, dar și branduri care operează exclusiv în regim B2B , cum ar fi Vitacom Electronics , Dinamic92 , Agrirom , Altius , Radox sau Trust Expert .

Alin Trusca – owner, EVO Horeca

Co-fondator al primului magazin on-line de mobilier din Romania, www.MagazinMobila.ro in 2004.
Fondator si detinator al brandurilor EVO Horeca, Studio32, truEvents.

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: IQads, Trafic.ro, Comunicatedepresa, 2Parale, SEOmonitor, WebDigital, SEMdays, SEMRo, Orașul Meu, IMworld, Mready, Impact Hub Bucharest, GPEC, Newsman, Vinescu


Urmărește-ne online:
Olivian Breda :Pe plan profesional, mă ocup de audituri de site-uri (uzabilitate - experiența vizitatorilor și SEO - optimizare pentru motoarele de căutare), și adaptez teme pentru WordPress. Cofondator al lumeaseoppc.ro. Pe plan personal, caut să cresc, și o iau pe drumul ăsta pe tot felul de cărări, dar în principal caut în mine. Merg la evenimente, fac sport și trăiesc sănătos, fac voluntariat, citesc.

Comments are closed.

Acest site folosește cookies.