X
    Categories: Follow-up întâlniri

Follow-up ediția #85: “SEO și PPC pentru B2B. Prestări servicii ca de la o afacere la alta”, miercuri, 27 noiembrie 2013, Impact Hub Bucharest

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România v-a invitat miercuri, 27 noiembrie 2013, de la ora 19:00, în Impact Hub Bucharest, la o ediție Lumea SEO PPC dedicată SEO și PPC în servicii de tip B2B. În contextul accentuării nevoilor de reducere a costurilor, de adaptare rapidă la o piață de consum, puternic concurențială, serviciile de tip B2B vin în întâmpinarea clienților prin strategii și tehnici eficiente de Marketing Online.

Radu Vîlceanu – Vânzarea de servicii în România. Lead generation online în zona serviciilor netranzacționaleDescarcă: PPTX / PDF.

Gabi Nistoran – Marketing B2BDescarcă: PDF.

Alin Trușcă – Agonie sau extaz? A fi sau a nu fi antreprenor!Descarcă: PDF.

Foto de la eveniment:

Speakerii de la ediția 85:

Gabi Nistoran – Analytics & PPC Strategist, Conversion Marketing

Gabi este Strategist la Conversion Marketing, una dintre principalele agenții de performance marketing din România și blogger la web-analytics.ro.

Are o experiență de peste 6 ani în agenții digitale de top, lucrând pe unele dintre cele mai mari conturi PPC din piață, precum eMAG, Autovit.ro, Flanco, BCR, Visa, Doncafé, L’Oréal, Stilago sau Miniprix.

Radu Vîlceanu – CEO at Content Speed

Radu Vîlceanu este CEO și fondator al ContentSpeed, lider de piață în furnizarea soluțiilor dedicate comerțului electronic. În câțiva ani a reușit să își crească propriul business dedicat industriei software prin dezvoltarea produselor dedicate comerțului online, produse care se adresează atât start-up-urilor, cât și brandurilor cu notorietate în România. Astăzi , ContentSpeed ​​are 25 de angajați, iar în 2012 cifra de afaceri a ajuns la 400.000 de euro. Din portofoliul companiei fac parte deopotrivă retaileri cu notorietate, cum ar fi Diverta , Chicco ,Indesit  Ariston , Hotpoint , Panasonic , Eurolines , Porsche , ZorileStore , Boutique Mall sau Federația Națională de Fotbal, dar și branduri care operează exclusiv în regim B2B , cum ar fi Vitacom Electronics , Dinamic92 , Agrirom , Altius , Radox sau Trust Expert .

Alin Trusca – owner, EVO Horeca

Co-fondator al primului magazin on-line de mobilier din Romania, www.MagazinMobila.ro in 2004.
Fondator si detinator al brandurilor EVO Horeca, Studio32, truEvents.

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: IQads, Trafic.ro, Comunicatedepresa, 2Parale, SEOmonitor, WebDigital, SEMdays, SEMRo, Orașul Meu, IMworld, Mready, Impact Hub Bucharest, GPEC, Newsman, Vinescu


Urmărește-ne online:
Olivian Breda :Pe plan profesional, mă ocup de audituri de site-uri (uzabilitate - experiența vizitatorilor și SEO - optimizare pentru motoarele de căutare), și adaptez teme pentru WordPress. Cofondator al lumeaseoppc.ro. Pe plan personal, caut să cresc, și o iau pe drumul ăsta pe tot felul de cărări, dar în principal caut în mine. Merg la evenimente, fac sport și trăiesc sănătos, fac voluntariat, citesc.