X
    Categorii: Follow-up întâlniri

Follow-up ediția #86: „Top 10 lucruri pe care nu le-ai știut despre SEO și PPC”, joi, 12 decembrie 2013, Impact Hub Bucharest

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România v-a invitat joi, 12  decembrie 2013, de la ora 19:00, în Impact Hub Bucharest, la ultima ediție Lumea SEO PPC din acest an. Ne-am propus ca la acest ultim eveniment, pentru anul în curs, să încercăm să surprindem audiența cu un clasament al lucrurilor neștiute din domeniul SEO și PPC. Am invitat 3 speakeri cu experiență în domeniu și am pregatit un moment inedit, o degustare de vinuri, realizata cu sprijinul Vinescu.ro.


Descarcă: PPT / PDF / PPTX


Descarcă: PPT / PDF / PPTX


Descarcă: PPT / PDF / PPTX


Descarcă PDF.

De văzut articolul foarte documentat al lui Mihai.

Foto de la eveniment:

Speakerii de la ediția 86:

Marius Lazarescu – General Manager & Senior AdWords Specialist @ Today’s

Marius este pionier în domeniul Online Marketing-ului,  CEO în cadrul agenției Today’s și Președinte și membru fondator SEMro (http://semro.ro). Agenția Today’s, pe care o coordonează cu succes de 8 ani, are în  spate o experiență variată, în diferite domenii, de la Auto-Moto și IT & C până la educație și sănătate, atât startup-uri, cât și multinaționale.

Valentin Radu –  CEO Marketizator

Valentin Radu, cunoscut antreprenor, cu o experiență de 12 ani în domeniul tehnologiei și online marketing, este co-fondator la rca-ieftin.ro, leaderul pieței de asigurări online din România și CEO la Marketizator, prima platformă de optimizare a conversiilor, special construită pentru magazine de comerț electronic.”

Mihai Aperghis –  CEO & SEO Consultant at Vertify    

Mihai este specialist SEO, fondator al firmei Vertify. Are experiență de peste 6 ani în domeniul serviciilor SEO și este specializat în audituri și analize tehnice. Îl puteți urmări pe Google+ și pe Twitter.

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: IQads, Trafic.ro, Comunicatedepresa, 2Parale, SEOmonitor, WebDigital, SEMdays, SEMRo, Orașul Meu, IMworld, Mready, Impact Hub Bucharest, GPEC, Newsman, Vinescu.


Urmărește-ne online:
Olivian Breda :Pe plan profesional, mă ocup de audituri de site-uri (uzabilitate - experiența vizitatorilor și SEO - optimizare pentru motoarele de căutare), și adaptez teme pentru WordPress. Cofondator al lumeaseoppc.ro. Pe plan personal, caut să cresc, și o iau pe drumul ăsta pe tot felul de cărări, dar în principal caut în mine. Merg la evenimente, fac sport și trăiesc sănătos, fac voluntariat, citesc.

Comments are closed.

Acest site folosește cookies.