X
    Categorii: Follow-up întâlniri

Follow-up – ediția #88: „Google Updates (SEO+PPC)”, miercuri, 29 ianuarie 2014, Impact Hub Bucharest

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România v-a invitat miercuri, 29 ianuarie 2014, de la ora 19:00, la Impact Hub Bucharest, la prima ediție formală Lumea SEO PPC din acest an. Ne-am propus ca la această primă întâlnire să facem o trecere în revistă a modificărilor realizate de Google în ultima perioadă, pe partea de SEO și PPC. Mai jos, foto + video de la eveniment.

Ionuț Munteanu – Introducere

George Maicovschi – When September came – Google updates of 2013


Descarcă PPT / PPTX / PDF.

Ionuț Munteanu – Moderare

Alexandra Tanasă – How guest posts are the new guest postsDescarcă PDF.

Panel – Dragoș Smeu, Cristian Ignat, Alexandra Tanasă, George Maicovschi

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: IQads, Trafic.ro, Comunicate de presă, 2Parale, SEOmonitor, WebDigital, SEMdays, SEMRo, Orașul Meu, IMworld, Mready, Impact Hub Bucharest, GPEC,Newsman, Vinescu, Găzduire.ro, Agile Media.


Urmărește-ne online:
Olivian Breda :Pe plan profesional, mă ocup de audituri de site-uri (uzabilitate - experiența vizitatorilor și SEO - optimizare pentru motoarele de căutare), și adaptez teme pentru WordPress. Cofondator al lumeaseoppc.ro. Pe plan personal, caut să cresc, și o iau pe drumul ăsta pe tot felul de cărări, dar în principal caut în mine. Merg la evenimente, fac sport și trăiesc sănătos, fac voluntariat, citesc.

Vezi comentarii (0)

Comments are closed.

Acest site folosește cookies.