X
    Categories: Follow-up întâlniri

Follow-up – ediția #88: “Google Updates (SEO+PPC)”, miercuri, 29 ianuarie 2014, Impact Hub Bucharest

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România v-a invitat miercuri, 29 ianuarie 2014, de la ora 19:00, la Impact Hub Bucharest, la prima ediție formală Lumea SEO PPC din acest an. Ne-am propus ca la această primă întâlnire să facem o trecere în revistă a modificărilor realizate de Google în ultima perioadă, pe partea de SEO și PPC. Mai jos, foto + video de la eveniment.

Ionuț Munteanu – Introducere

George Maicovschi – When September came – Google updates of 2013


Descarcă PPT / PPTX / PDF.

Ionuț Munteanu – Moderare

Alexandra Tanasă – How guest posts are the new guest postsDescarcă PDF.

Panel – Dragoș Smeu, Cristian Ignat, Alexandra Tanasă, George Maicovschi

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: IQads, Trafic.ro, Comunicate de presă, 2Parale, SEOmonitor, WebDigital, SEMdays, SEMRo, Orașul Meu, IMworld, Mready, Impact Hub Bucharest, GPEC,Newsman, Vinescu, Găzduire.ro, Agile Media.


Urmărește-ne online:
Olivian Breda :Pe plan profesional, mă ocup de audituri de site-uri (uzabilitate - experiența vizitatorilor și SEO - optimizare pentru motoarele de căutare), și adaptez teme pentru WordPress. Cofondator al lumeaseoppc.ro. Pe plan personal, caut să cresc, și o iau pe drumul ăsta pe tot felul de cărări, dar în principal caut în mine. Merg la evenimente, fac sport și trăiesc sănătos, fac voluntariat, citesc.