X
    Categorii: Follow-up întâlniri

Follow-up ediția #112: „SEO+PPC internațional” (22 ianuarie 2015, Impact Hub Bucharest)

Joi, 22 ianuarie 2015, a avut loc la Impact Hub Bucharest ediția cu numărul 112 Lumea SEO PPC. Am discutat despre marketingul online pe plan internațional. Care sunt particularitățile pieței internaționale, cum îți găsești clienți pe plan internațional, la ce să fii atent, care sunt diferențele față de piața din România, care e concurența?

Mihai Aperghis – SEO for International markets


Download: PDF

Cornel Coman – PPC Internațional


Download: PPT / PDF.

Dan Brașoveanu – The go to markets

Download: Prezi.

Vezi playlist – Follow-up ediția #112: „SEO+PPC internațional” (2015.01.22, Impact Hub Bucharest) – YouTube.

Foto de la eveniment:


Vezi album pe Picasa: Follow-up ediția #112: „SEO+PPC internațional” (2015.01.22, Impact Hub Bucharest) – Olivian Breda – Picasa Web Albums
Vezi album pe Facebook: Follow-up ediția #112: „SEO+PPC internațional” (2015.01.22, Impac.

Speakeri-i ediției:

Mihai Aperghis – Managing Director, SEO Vertify

Vezi aici un clip anterior cu Mihai la noi »

Cornel Coman – Online marketing specialist Blue Byte GmbH

Vezi aici un clip anterior cu Cornel la noi »

Dan Brașoveanu – SEO/SEM Specialist, Ubisoft

Vezi aici un clip anterior cu Dan la noi »

Cost: pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare sub forma unui bilet sau SMS, în valoare de 6,3 EUR cu toate taxele incluse. Trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile. Elevii / Studenții / Masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Este necesar să prezentați carnetul de student pe anul în curs. Detalii mecanism plată. Dacă sunteți entitate juridică (PFA, SRL, SA), puteți face un contract, noi emitem factură și plătiți un abonament: 6 luni (25 de EUR + TVA, în lei) sau 12 luni (45 de EUR + TVA, în lei). Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Profilul participanţilor – la întâlniri participă atât profesioniști în SEO și PPC, cât și persoane interesate de domeniu.

Note:

  • Filmăm evenimentul și publicăm filmarea în mesajul de follow-up.
  • Facem fotografii cu participanții la întâlniri.

Nu puteți veni să vedeți evenimentul?

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: IQads, Profitshare, Conversion, Trafic.ro, Comunicate de presă, 2Parale, WebDigital, SEMdays, SEMRo, Orașul Meu, IMworld, Mready, Impact Hub Bucharest, Newsman, Vinescu, Agile Media, Găzduire.ro.

Foto locație:

Vă așteptăm cu drag la eveniment.


Urmărește-ne online:
Olivian Breda :Pe plan profesional, mă ocup de audituri de site-uri (uzabilitate - experiența vizitatorilor și SEO - optimizare pentru motoarele de căutare), și adaptez teme pentru WordPress. Cofondator al lumeaseoppc.ro. Pe plan personal, caut să cresc, și o iau pe drumul ăsta pe tot felul de cărări, dar în principal caut în mine. Merg la evenimente, fac sport și trăiesc sănătos, fac voluntariat, citesc.

Comments are closed.

Acest site folosește cookies.