Olivian BredaResponsabil proiect. Olivian este initiatorul si organizatorul evenimentul Lumea SEO/PPC, colaboreaza si coordoneaza multiple proiecte de SEO. Freelancer în optimizare pentru motoarele de cautare (SEO), dupa o experienta anterioara pentru Webvertise si Cratima.

Mara AbabeiManager proiect. Mara este acreditata de catre Web CEO drept Competent Internet Marketer, are experienta in marketing research si marketing offline. Este pasionata de on-line, in special ca mijloc de dezvoltare a mediului de afaceri.

Laurentiu Vlad CalusSupervisor si responsabil pentru promovarea proiectului pe retele de socializare. Blogger, Laurentiu este acreditat Google Advertising Professional, si isi doreste sa devina un brand pe piata de blogging din Romania când este vorba de SEO si Marketing.

Constantin TOVISI - Superviser pe taskul S2: Market Research. Este blogger, scrie pe titel.ro. Este student, si lucreaza ca web developer la Graffino (www.graffino.com), firma de web design din Sibiu.

Elena ConstantinResponsabil pentru S1 Gasirea cuvintelor cheie si S2: Market research. Elena lucreaza in media traditionala de 6 ani, specializata pe planning si buying de suporturi OOH si indoor.

Catalin VladescuSuperviser si responsabil pentru S3 Link building. Catalin este account manager la Today’s, inainte a lucrat pe un post similar la Twenty advertising. Lucreaza de 3 ani in industrie online pentru diferite agentii interactive.

Bogdan MandruSuperviser pentru S1 – Gasirea cuvintelor cheie. Bogdan este este un tânar pasionat de comunicare. Absolvent al Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative din Bucuresti, Bogdan este o persoana foarte pasionata de networking în general. În prezent Bogdan este Project Manager @ New Media Sinergy si consultant autorizat în domenii precum Management Organizational si Management de Programe si Proiecte. Scrie pe blogul personal Blog by Bogdan Mandru.

Ana-Maria TomaResponsabil la S3 Link Building. Alina are experienta de 5 ani pe proiecte de promovare online, colaboreaza ca freelancer projects based.

Mihaela Barbu – Responsabil la S1 Cuvinte cheie. Mihaela este interesata de marketing on-line, si participa la proiect pentru a acumula experienta practica in domeniu.

2 comentarii:
 1. delia lungu 3 Feb 2010

  Buna,

  Am fost la intalnirea organizata ieri Lumea SEO/PPC si mi-a placut foarte mult.
  As vrea sa ma implic si eu in acest proiect. M-ar interesa S1 si S2.

  Multumesc,

 2. Olivian 7 Feb 2010

  Salut, Delia, ma bucur de cunostinta. Te-ai inscris.

Proiectul s-a incheiat, am inchis comentariile.