2010.01.08 SEO întâlneşte PPC şi devine Lumea SEO PPC. Fuziune în web 2.0

COMUNICAT DE PRESĂ

SEO ÎNTÂLNEŞTE PPC ŞI DEVINE LUMEA SEO PPC

Fuziune în web 2.0

 


Bucureşti, 8 ianuarie 2010.
Lumea SEO PPC (https://lumeaseoppc.ro/), proiect rezultat în urma fuziunii dintre SEO World Coffee şi Click Planners, anunţă lansarea unei serii de seminarii gratuite dedicate tehnicilor de Search Engine Optimization (optimizare pentru motoarele de căutare) şi publicității Pay Per Click (plată pentru fiecare click). Ediţia pilot a seriei are ca temă SEO și reţelele sociale.

Studiile de caz care vor fi prezentate în cadrul ediţiei care deschide ciclul întâlnirilor SEO-PPC se adresează deopotrivă începătorilor şi celor avansaţi în promovarea pe Internet.

„Din ce în ce mai mulți oameni caută să înțeleagă cum să se promoveze eficient pe Internet și fratele mai mare al optimizării pentru motoare de căutare este incontestabil marketingul orientat pe cuvinte cheie plătite per click în cadrul motoarelor de căutare și în alte rețele. Fuziunea Click Planners cu SEO World Coffee era o necesitate a pieței românești. Evenimentul a fost poziționat astfel ca suport pentru un grup mai mare de participanți interesați” a afirmat Ionuț Munteanu, online marketing manager pentru Republika.

Punctul forte al acestor seminarii, care aduc laolaltă atât specialişti în marketing web 2.0 cât şi persoane interesate de acest domeniu, îl constituie vorbitorii valoroşi. Binevenite sunt și şedinţele de brainstorming – studii de caz ad-hoc în care participanţii sunt încurajaţi să lanseze probleme reale la care vor găsi soluţii cu ajutorul celor prezenţi.

„Din feed-back-ul pe care l-am primit de la participanții din seria anterioară de întâlniri SEO World Coffee, pot trage o singură concluzie: pe piaţa din România este o cerere foarte mare pentru întâlniri pe tema SEO. Oamenii au o reală nevoie să învețe și să se întâlnească cu alte persoane interesate de SEO” a declarat Olivian Breda, specialist independent în optimizare pentru motoarele de căutare.

Ediţia amiral a iniţiativei Lumea SEO PPC va avea loc marţi, 12 ianuarie 2010, la Orange Concept Store, Calea Victoriei, nr. 41, București, între orele 9:15 și 11:30, iar intrarea este liberă.

Telefon: 0743-41.00.26.

###

Lumea SEO PPC este un proiect independent, realizat prin fuziunea dintre Click Planners și SEO World Coffee. Proiectul a fost initiat de Ionuț Munteanu și Olivian Breda și are ca scop promovarea Search Engine Optimization și a tehnicilor Pay-Per-Click ca strategie de business, precum și crearea unei rețele între specialiștii în marketing online. Pentru mai multe informații vă invităm să accesați https://lumeaseoppc.ro/.

Comunicat de presă realizat de Mara Gojgar – Independent PR Consultant – mara.gojgar@gmail.com

Lasă un comentariu