Ediția #102: „Fidelizare audiență (SEO+PPC)”, joi, 28 august 2014, ora 19:00, Impact Hub Bucharest, 30 lei

Vă așteptăm pe 28 august 2014 la Impact Hub Bucharest – Strada Halelor, nr. 5, etaj 2 (foarte aproape de metrou Piata Unirii, vezi harta), la ediția cu numărul 102 Lumea SEO PPC. Intervalul orar al întâlnirii este de la ora 19 la 21. Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare. Se poate plăti la fața locului, cu un bilet de 30 lei, sau printr-un SMS, în valoare de 6,3 euro (trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile). Elevii / studenții / masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Detalii mecanism plată. Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Vom discuta despre metodele prin care se poate fideliza audienței, despre cum aduci pe site vizitatori care te știu deja, atât prin metode de SEO cât și de PPC, alături de speakerii acestei ediții.

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România vă invită joi, 28 august 2014, de la ora 19:00, în Impact Hub Bucharest, la Lumea SEO PPC.

Speakerii de la ediția 102:

ionut-munteanu Ionuț Munteanu – PPC Specialist & Trainer @Webdigital [Just Pay-Per-Click]

Ionuț Munteanu este specialist în Pay per Click Marketing și Marketing, co-fondator al evenimentului lunarLumea SEO PPC si Vicepreședinte al Asociaţiei Specialiştilor în Search Engine Marketing din România. Ionuț este Google AdWords Qualified Individual și a gestionat campanii de marketing online pentru mai bine de 100 de clienți din industrii diferite, pornind de la turism, medicină, auto-moto până la entertainment, fashion și artă.

ana-bucuroiu Ana Bucuroiu – Online Marketing Consultant at BrandFusion

Ana este Online Marketing Consultant în cadrul agenției Brand Fusion, Google Adwords Qualified Individual și Inbound Marketing certified by HubSpot. Printre cuvintele cheie pe care le folosește zilnic în activitatea ei sunt nelipsite: target, obiective, optimizare, conversii și ROI. Ana susține business-urile în vederea creşterii vizibilităţii acestora în mediul online, atragerii de trafic targetat, transformarea unui procent cât mai mare din trafic în clienţi şi fidelizare. Printre clienții pentru care a lucrat se numără brand-uri precum Raureni, Loncolor, Somaco și altele.

Data: joi, 28 august 2014.

Interval orar: 19:00-21:00.

Adresa exactă: Impact Hub Bucharest, Strada Halelor, nr.5, etaj 2, foarte aproape de metrou Piata Unirii, vezi harta:

Cost: pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare sub forma unui bilet sau SMS, în valoare de 6,3 EUR cu toate taxele incluse. Trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile. Elevii / Studenții / Masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Este necesar să prezentați carnetul de student pe anul în curs. Detalii mecanism plată. Dacă sunteți entitate juridică (PFA, SRL, SA), puteți face un contract, noi emitem factură și plătiți un abonament: 6 luni (25 de EUR + TVA, în lei) sau 12 luni (45 de EUR + TVA, în lei). Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Profilul participanţilor – la întâlniri participă atât profesioniști în SEO și PPC, cât și persoane interesate de domeniu.

Note:

  • Filmăm evenimentul și publicăm filmarea în mesajul de follow-up.
  • Facem fotografii cu participanții la întâlniri.

Nu puteți veni să vedeți evenimentul?

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: IQads, Trafic.ro, Comunicate de presă, 2Parale, WebDigital, SEMdays, SEMRo, Orașul Meu, IMworld, Mready, Impact Hub Bucharest, Newsman, Vinescu, Agile Media, Găzduire.ro.

Foto locație:
the hub

Vă așteptăm cu drag la eveniment.

Partajează pe WhatsApp

3 comentarii la „Ediția #102: „Fidelizare audiență (SEO+PPC)”, joi, 28 august 2014, ora 19:00, Impact Hub Bucharest, 30 lei”

Comentariile sunt închise.