Ediția #104: „Black Friday (SEO+PPC)”, joi, 25 septembrie 2014, ora 19:00, Impact Hub Bucharest, 30 lei

Vă așteptăm pe 25 septembrie 2014 la Impact Hub Bucharest – Strada Halelor, nr. 5, etaj 2 (foarte aproape de metrou Piata Unirii, vezi harta), la ediția cu numărul 104 Lumea SEO PPC. Intervalul orar al întâlnirii este de la ora 19 la 21. Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare. Se poate plăti la fața locului, cu un bilet de 30 lei, sau printr-un SMS, în valoare de 6,3 euro (trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile). Elevii / studenții / masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Detalii mecanism plată. Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Vom discuta despre metodele de SEO și PPC prin care se poate obține trafic relevant cu ocazia Black Friday, despre cum îți pregătești site-ul să facă față creșterii vizitatorilor, despre lucruri pe care e bine să le faci din timp și despre lucruri pe care să le faci chiar în ziua de Black Friday. Black Friday 2014 are loc pe plan internațional pe 28 noiembrie, dar e posibil ca în România să înceapă un pic mai devreme, posibil pe 21 noiembrie 2014.

4148615984_9e19ed064a_z
Michael Holden – Buy More Stuff, Black Friday 2010, https://flic.kr/p/7jAJZN

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România vă invită joi, 25 septembrie 2014, de la ora 19:00, în Impact Hub Bucharest, la Lumea SEO PPC.

Speakerii de la ediția 104:

horia-neagu Horia Neagu (SEO Wolf) Online Marketer at Kondiment Solutions

Horia Neagu (sau SEO Wolf) s-ar descrie pe sine drept un polimat digital, un impatimit al internetului, in general si al digital marketing, in special. Isi aminteste inca de vremea cand trimiterea unui email nu era un reflex pavlovian, ci un angajament serios, de cateva ore. De asemenea, isi aminteste, cu jena, de design-ul primului sau site, construit in 1999, pe GeoCities, de prima cautare pe Lycos, precum si de primul sau canal IRC pe botnet; toate acestea spun foarte multe despre viata sa sociala. Cine are ghinionul de a-l urmari pe Facebook, Twitter sau Google+, il cunoaste drept un polemist pe teme precum digital marketing, SEO, usability, digitalizarea culturii, transumanism, drepturile omului in era digitala si comunicare. Lucreaza in domeniul digital marketing de peste 8 ani, avand la activ campanii de succes pentru verticale precum telecom, banking, pharma, airline, ticketing, publishing, foods & beverages, gambling si politica.

 

claudiu-farcas Claudiu Farcas – Project Manager at Conversion

Claudiu Farcas este unul dintre cei mai experimentati afiliati din Romania, realizand performante notabile in marketing-ul afiliat din Romania. In promovarea din afiliere, s-a axat in special pe Google AdWords si strategii de continut.

Dupa 3 ani in care a fost afiliat si 4 ani de experienta in ecommerce, Claudiu s-a alaturat in februarie 2013 echipei Conversion Marketing ca Project Manager pentru a dezvolta solutiile de marketing afiliat oferite de Profitshare, contribuind la trecerea Profitshare dintr-un program de afiliere al eMAG, intr-o retea de marketing afiliat cu 130 advertiseri de top si vanzari de peste 340 Milioane de lei.

 

andreic-hira Andrei Chira – Owner, Simplenet

Andrei Chira este antreprenor online din 2007, a descoperit WordPress in 2009 iar in 2012 a lansat Simplenet, primul hosting specializat pe WordPress din Romania. De atunci, ajuta publisherii online si bloggerii sa aiba site-uri mai rapide si sa poata sustine mai mult trafic.

 

dragos-smeu Dragos Smeu – Head of PPC Department at WebDigital

Dragos Smeu: In peste 5 ani de experienta in marketing online si campanii pay per click marketing a manageriat peste 1.000.000 de euro investiti in 150 de conturi din peste 100 de domenii de activitate diferite.

Trainer certificat regional Google, certificat in campanii AdWords Search & Display si am obinut certificarea Google Analytics Individual Qualification.

Data: joi, 25 septembrie 2014.

Interval orar: 19:00-21:00.

Adresa exactă: Impact Hub Bucharest, Strada Halelor, nr.5, etaj 2, foarte aproape de metrou Piata Unirii, vezi harta:

Cost: pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare sub forma unui bilet sau SMS, în valoare de 6,3 EUR cu toate taxele incluse. Trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile. Elevii / Studenții / Masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Este necesar să prezentați carnetul de student pe anul în curs. Detalii mecanism plată. Dacă sunteți entitate juridică (PFA, SRL, SA), puteți face un contract, noi emitem factură și plătiți un abonament: 6 luni (25 de EUR + TVA, în lei) sau 12 luni (45 de EUR + TVA, în lei). Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Profilul participanţilor – la întâlniri participă atât profesioniști în SEO și PPC, cât și persoane interesate de domeniu.

Note:

  • Filmăm evenimentul și publicăm filmarea în mesajul de follow-up.
  • Facem fotografii cu participanții la întâlniri.

Nu puteți veni să vedeți evenimentul?

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: IQads, Trafic.ro, Comunicate de presă, 2Parale, WebDigital, SEMdays, SEMRo, Orașul Meu, IMworld, Mready, Impact Hub Bucharest, Newsman, Vinescu, Agile Media, Găzduire.ro.

Foto locație:
the hub

Vă așteptăm cu drag la eveniment.

Partajează pe WhatsApp