Ediția #110: „Marketing afiliat (SEO+PPC)”, joi, 11 decembrie 2014, ora 18:30, Impact Hub Bucharest, 30 lei

ORĂ DE ÎNCEPERE nouă: Sunteți așteptați la ora 18:30 la eveniment, pentru înregistrare. Evenimentul va începe la ora 18:45.

Vă așteptăm joi, pe 11 decembrie 2014 la Impact Hub Bucharest – Strada Halelor, nr. 5, etaj 2 (foarte aproape de metrou Piata Unirii, vezi harta), la ediția cu numărul 110 Lumea SEO PPC. Intervalul orar al întâlnirii este de la ora 18:45 la 21 (puteți veni mai devreme, la 18:30, pentru înregistrare și networking la fața locului). Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare. Se poate plăti la fața locului, cu un bilet de 30 lei, sau printr-un SMS, în valoare de 6,3 euro (trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile). Elevii / studenții / masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Detalii mecanism plată. Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Vom discuta despre marketing afiliat în România, atât din perspectiva furnizorilor de servicii, cât și cea a celor care fac afiliere. Cum să atragi trafic relevant pe site, cum să ai conversii, cum să investești într-o bază de utilizatori, cum faci SEO și PPC în afiliere.

Teaser:

graffiti*is*your*friend - Affiliated, https://flic.kr/p/5nudXN
graffiti*is*your*friend – Affiliated, https://flic.kr/p/5nudXN

Vă invităm să completați formularul de înscriere, puteți face asta și la fața locului:

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România vă invită joi, 11 decembrie 2014, de la ora 18:30, în Impact Hub Bucharest, la Lumea SEO PPC.

Speakerii de la ediția 110 vor fi anunțați cu câteva zile înainte de eveniment.

Data: joi, 11 decembrie 2014.

Interval orar: 18:30-21:00.

Adresa exactă: Impact Hub Bucharest, Strada Halelor, nr.5, etaj 2, foarte aproape de metrou Piata Unirii, vezi harta:

Cost: pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare sub forma unui bilet sau SMS, în valoare de 6,3 EUR cu toate taxele incluse. Trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile. Elevii / Studenții / Masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Este necesar să prezentați carnetul de student pe anul în curs. Detalii mecanism plată. Dacă sunteți entitate juridică (PFA, SRL, SA), puteți face un contract, noi emitem factură și plătiți un abonament: 6 luni (25 de EUR + TVA, în lei) sau 12 luni (45 de EUR + TVA, în lei). Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Profilul participanţilor – la întâlniri participă atât profesioniști în SEO și PPC, cât și persoane interesate de domeniu.

Note:

  • Filmăm evenimentul și publicăm filmarea în mesajul de follow-up.
  • Facem fotografii cu participanții la întâlniri.

Nu puteți veni să vedeți evenimentul?

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: IQads, ProfitshareConversion, Trafic.ro, Comunicate de presă, 2Parale, WebDigital, SEMdays, SEMRo, Orașul Meu, IMworld, Mready, Impact Hub Bucharest, Newsman, Vinescu, Agile Media, Găzduire.ro.

Foto locație:
the hub

Vă așteptăm cu drag la eveniment.

Partajează pe WhatsApp