Ediția #112: „SEO+PPC internațional”, joi, 22 ianuarie 2015, ora 18:30, Impact Hub Bucharest, 30 lei

ORĂ DE ÎNCEPERE nouă: Sunteți așteptați la ora 18:30 la eveniment, pentru înregistrare. Evenimentul va începe la ora 18:45.

Vă așteptăm joi, pe 22 ianuarie 2015 la Impact Hub Bucharest – Strada Halelor, nr. 5, etaj 2 (foarte aproape de metrou Piata Unirii, vezi harta), la ediția cu numărul 112 Lumea SEO PPC. Intervalul orar al întâlnirii este de la ora 18:45 la 21 (puteți veni mai devreme, la 18:30, pentru înregistrare și networking la fața locului). Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare. Se poate plăti la fața locului, cu un bilet de 30 lei, sau printr-un SMS, în valoare de 6,3 euro (trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile). Elevii / studenții / masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Detalii mecanism plată. Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Vom discuta despre marketingul online pe plan internațional. Care sunt particularitățile pieței internaționale, cum îți găsești clienți pe plan internațional, la ce să fii atent, care sunt diferențele față de piața din România, care e concurența ta.

Teaser:

Mi..chael - HongKong International Airport, https://flic.kr/p/8zmJpU
Mi..chael – HongKong International Airport, https://flic.kr/p/8zmJpU

Vă invităm să completați formularul de înscriere, puteți face asta și la fața locului:

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România vă invită joi, 22 ianuarie 2015, de la ora 18:30, în Impact Hub Bucharest, la Lumea SEO PPC.

Data: joi, 22 ianuarie 2015.

Interval orar: 18:30-21:00.

Adresa exactă: Impact Hub Bucharest, Strada Halelor, nr.5, etaj 2, foarte aproape de metrou Piata Unirii, vezi harta:

Speakeri-i ediției vor fi:
2b750d2

Mihai Aperghis – Managing Director, SEO Vertify

Vezi aici un clip anterior cu Mihai la noi »

2e47f80

Cornel Coman – Online marketing specialist Blue Byte GmbH

Vezi aici un clip anterior cu Cornel la noi »

10a271b

Dan Brașoveanu – SEO/SEM Specialist, Ubisoft

Vezi aici un clip anterior cu Dan la noi »

Cost: pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare sub forma unui bilet sau SMS, în valoare de 6,3 EUR cu toate taxele incluse. Trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile. Elevii / Studenții / Masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Este necesar să prezentați carnetul de student pe anul în curs. Detalii mecanism plată. Dacă sunteți entitate juridică (PFA, SRL, SA), puteți face un contract, noi emitem factură și plătiți un abonament: 6 luni (25 de EUR + TVA, în lei) sau 12 luni (45 de EUR + TVA, în lei). Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Profilul participanţilor – la întâlniri participă atât profesioniști în SEO și PPC, cât și persoane interesate de domeniu.

Note:

  • Filmăm evenimentul și publicăm filmarea în mesajul de follow-up.
  • Facem fotografii cu participanții la întâlniri.

Nu puteți veni să vedeți evenimentul?

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: IQads, ProfitshareConversion, Trafic.ro, Comunicate de presă, 2Parale, WebDigital, SEMdays, SEMRo, Orașul Meu, IMworld, Mready, Impact Hub Bucharest, Newsman, Vinescu, Agile Media, Găzduire.ro.

Foto locație:
the hub

Vă așteptăm cu drag la eveniment.

Partajează pe WhatsApp