Ediția #125 – discuții informale, Lumea SEO PPC: joi, 20 august 2015, Locație: Journey Pub

Te invităm la o nouă întâlnire informală Lumea SEO PPC. Această ediție este dedicată networking-ului și discuțiilor libere între participanți. Te așteptăm cu entuziasm și voie bună pentru a ne cunoaște și pentru a povesti la un pahar!

Ce se întâmplă la întâlnirile de seară, în jurul mesei: râsete, networking, discuţii, cafele şi alte băuturi.

Tema: SEO și PPC.
Data: joi, 20 august 2015.
Interval orar: 18:30–21:00 (seara).
Adresa locaţiei: Journey Club, str. George Enescu, nr.25, Bucuresti. Întreabă la bar de rezervarea făcută pe numele Lumea SEO PPC
Eveniment Facebook: http://j.mp/1Uhkhum
Contact: 0756-022.533 (Oana Ciucă).

Nu este nevoie de rezervare, dar te rugam sa dai attend la evenimentul de pe Facebook daca doresti sa vii pentru a ne ajuta sa decidem corect cu privire la numarul de locuri rezervat.

Vrei să afli de evenimente viitoare? Vezi aici notificări ».

Profilul participanţilor – la întâlniri participă în special începători SEO și PPC, dar și profesioniști. Nu se discută doar despre SEO și PPC, e o discuție lejeră pe diferite teme.

Te așteptăm la o cafea!

De ce să vii la eveniment? 

Pentru că vei cunoaște oameni interesanți, iar daca ești pasionat de online marketing este locul perfect în care poți pune întrebări într-un mediu relaxat. Aici aflii ce s-a mai întamplat nou în industrie, ce job-uri deschise au mai apărut, dar și despre noi. Suntem oameni…e frumos!

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: ConversionMreadyVinescu, WebDigitalAgile Media2Parale
Parteneri media: Găzduire.ro, Impact Hub Bucharest, IQads, Profitshare, SEMRo, SEOmonitor, Softlead, Trusted.ro, Trafic.ro, Creative news, TeCOMM.

cover-photo

Partajează pe WhatsApp