Ediția #144: „40 de lucruri esențiale în digital marketing”, 26 mai 2016, la Impact Hub

Te invităm joi pe 26 mai 2016 la Impact Hub Bucharest – Strada Halelor, nr. 5, etaj 2 (foarte aproape de stația de metrou Piata Unirii, vezi harta »), la ediția cu numărul 144 Lumea SEO PPC.

Intervalul orar al întâlnirii este de la ora 18:45 la 21 (vino mai devreme, la 18:30, pentru înregistrare și networking la fața locului, evenimentul va începe la 18:45).

Biletul îl poți achiziționa la intrare, cu 30 de lei sau poți opta pentru varianta abonamentelor de 6 intrări (25 lei/eveniment sau 150 lei) sau 12 intrări (20 lei/eveniment sau 250 lei).

Vă invităm la o ediție specială, unde cei patru invitați vor enunța 40 de lucruri esențiale în digital marketing. Vom avea speakeri din domeniul de inbound marketing, SEO, PPC marketing, digital.

Nu poți veni la eveniment? Vom publica follow-up cu foto + video + prezentări PPT de la eveniment, dar vei pierde partea de networking și atmosfera din sală. Vezi aici lista de evenimente viitoare (te poți abona și în Google Calendar) »

Teaser:

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România te invită joi, 26 mai 2016, de la ora 18:45, în Impact Hub Bucharest, la Lumea SEO PPC.

Data: Joi, 26 mai 2016.

Interval orar: 18:45-21:00.

Adresa exactă: Impact Hub Bucharest, Strada Halelor, nr. 5, etaj 2 (foarte aproape de stația de metrou Piata Unirii, vezi harta »)

Iată câteva detalii despre invitații noștri. Lista se va completa în curând.

Andreea Moisa – Managing Partner @Beans United

Cu o experiență de peste 8 ani în marketingul digital, Andreea Moisa este Managing Director la Beans United, prima agenție de inbound marketing din România.

2016---600x315---Prezentare-Speaker-LSP

Bogdan Aron – Product and Strategy @2performant

Bogdan a absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnice București și a terminat un program de MBA la Maastricht School of Management România. Are o experiență de peste 10 ani în marketing online, eCommerce și product development, iar în prezent ocupă funcția de Chief Product Officer la 2Performant.

2016---600x315---Prezentare-Speaker-LSP (1)

Ioana Barbu – Conversion Optimization Manager @BitDefender

Ioana are peste 10 ani de experiență în mediul online fiind pasionată de optimizare, arhitectura informației, psihologia cumpărătorului și persuasiune.

De 5 ani este Conversion Optimization Manager la BitDefender.

2016---600x315---Prezentare-Speaker-LSP (2)

Andrei Cismaru – Owner @andreicismaru.ro

Sunt Andrei. Sau  Cismaru. Sau Guliver. Răspund la toate trei. Am terminat o facultate în care nu am învățat aproape nimic util, conectat la realitate. Urăsc autosuficiența, ipocriții și întrebarea “Unde te vezi peste 5 ani?”. Îmi place să mă înconjor de oameni care să mă provoace. Nu neapărat la tâmpenii.

Îmi place să fiu eu în orice context. Așa e normal.

Andrei are o experiență de peste 5 ani în Social Media, lucrând în companii precum BitDefender, Mobexpert, Digital Antena Group.

2016---600x315---Prezentare-Speaker-LSP (3)

Cost:

Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare. Se poate plăti la fața locului, cu un bilet de 30 lei. Studenții / masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Este necesar să prezentați carnetul de student pe anul în curs.

Pentru entitățile juridice (PFA, SRL, SA), putem face un contract, emitem factură și se plătește un abonament: 6 intrări (150 de RON + TVA,) sau 12 intrări (250 de RON nenominal + TVA ).

Nu este necesară achiziționarea biletului dinainte, îl poți achiziționa direct la intrare.

Profilul participanţilor: la întâlniri participă profesioniști în SEO și PPC (pentru networking și cunoștințe noi), alături de persoane interesate de domeniu (vor să învețe lucruri noi), clienți (vor să înțeleagă mai bine procesul de SEO/PPC, networking).

Vom filma, vom face fotografii și vom publica materialele, inclusiv prezentările pe SlideShare.

Dacă vrei să afli despre evenimente viitoare, abonează-te la notificări ».

De ce să vii la eveniment? 

Pentru că, deși poți găsi înregistrarea pe Internet, deși poți vedea poze online, evenimentul nu se va repeta vreodată, identic. Nu vor fi niciodată aceiași oameni, nu va fi niciodată fix aceeași situație ca la ediția pe care o anunțăm acum. Vii acum, și înveți / faci networking / aplici, sau amâni și nu vei mai avea ocazia asta. Vei găsi poze pe Internet, prezentările PowerPoint, clipurile YouTube, dar ediția în sine nu se va mai repeta. Nu vor fi nici aceeași participanți cu care să faci networking, nu vei învăța nici la fel de bine de la speakeri privind clipurile pe Internet.

Așadar, te așteptăm!

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri:Conversion, MReady, WebDigital, Vinescu, AgileMedia, Retargeting, NetopiaDWF și 2Parale.
Parteneri media: Găzduire.ro, Impact Hub Bucharest, IQads, Profitshare, SEMRo, SEOmonitor, Softlead, Trusted.ro, WebArmada.

Te așteptăm cu drag la eveniment!

Partajează pe WhatsApp