WE’RE BACK! Ediția #155 – discuții informale, Lumea SEO PPC: marți, 25 iunie 2019, Locație: Journey Pub

Bună, Vom relua întâlnirile informale Lumea SEO PPC.

Te invităm la o nouă întâlnire informală Lumea SEO PPC. Această ediție este dedicată networking-ului și discuțiilor libere între participanți. Te așteptăm cu entuziasm și voie bună pentru a ne cunoaște și pentru a povesti la un pahar!

Ce se întâmplă la întâlnirile de seară, în jurul mesei: râsete, networking, discuţii, cafele şi alte băuturi.

Tema: SEO și PPC.
Data: marți, 25 iunie 2019.
Interval orar: 18:30–21:00 (seara).
Adresa locaţiei: Journey Pub, str. George Enescu, nr.25, Bucuresti. Întreabă la bar de rezervarea făcută pe numele Lumea SEO PPC. Ne vedem sus, la Salonul cu Norisori.
Eveniment Facebook: https://business.facebook.com/events/810248216035583/

Nu este nevoie de rezervare, dar te rugam sa dai attend la evenimentul de pe Facebook daca doresti sa vii pentru a ne ajuta sa decidem corect cu privire la numarul de locuri rezervat.

Vrei să afli de evenimente viitoare? Vezi aici notificări ».

Profilul participanţilor – la întâlniri participă în special începători SEO și PPC, dar și profesioniști. Nu se discută doar despre SEO și PPC, e o discuție lejeră pe diferite teme.

Te așteptăm la o cafea!

De ce să vii la eveniment?

Pentru că vei cunoaște oameni interesanți, iar daca ești pasionat de online marketing este locul perfect în care poți pune întrebări într-un mediu relaxat. Aici aflii ce s-a mai întamplat nou în industrie, ce job-uri deschise au mai apărut, dar și despre noi. Suntem oameni…e frumos!

Mulțumim pentru suport WebDigital.

Partajează pe WhatsApp