Ediția #88: „Google Updates (SEO+PPC)”, miercuri, 29 ianuarie 2014, 19-21:30, Impact Hub Bucharest, 30 lei

Note inițiale: vă așteptăm la Impact Hub Bucharest – Strada Halelor, nr.5, etaj 2, foarte aproape de metrou Piata Unirii, harta aiciIntervalul orar este de la ora 19 la 21. Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare. Se poate plăti la fața locului, cu un bilet de 30 lei, sau printr-un SMS, în valoare de 6,3 euro. Trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile.  Elevii și studenții sunt scutiți de taxa de intrare pentru primele 3 ediții la care participă. Detalii mecanism plată. Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România vă invită miercuri, 29 ianuarie 2014, de la ora 19:00, la Impact Hub Bucharest, la prima ediție formală Lumea SEO PPC din acest an. Ne-am propus ca la această primă întâlnire să facem o trecere în revistă a modificărilor realizate de Google în ultima perioadă, pe partea de SEO și PPC.

Speakerii de la ediția 88:

1170962_10200150722201335_565742070_nAlexandra Tănasă – Digital PR& Content Marketing at Vertify.ro
Alexandra este specialistul în digital PR din spatele agenției de inbound marketing și SEO Vertify. Alexandra își foloseste background-ul în jurnalism și relații publice în care și-a început cariera în 2007, cu scopul de a realiza campanii de content marketing pentru creșterea vizibilității în search.

george-maicovschi1-300x300

George Maicovschi – System Architect la OpenS

George are o experiență de peste 6 ani ca web developer și este în acest moment System Architect la OpenS, o platformă open-source destinată marketerilor. El este specializat în dezvoltarea de back-end-uri pentru platforme online mari și proiecte open-source și crede că automatizarea este cheia către o viață fericită.

 

Data: miercuri, 29 ianuarie 2014.

Interval orar: 19:00-21:30.

Adresa exactă: Impact Hub Bucharest, Strada Halelor, nr.5, etaj 2, foarte aproape de metrou Piata Unirii, harta aici:

View Larger Map

Cost: pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare sub forma unui bilet sau SMS, în valoare de 6,3 EUR cu toate taxele incluse. Trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile. Elevii și studenții sunt scutiți de taxa de intrare. Este necesar să prezentați carnetul de student pe anul în curs. Detalii mecanism plată. Dacă sunteți entitate juridică (SRL, PFA, SA), putem face un contract, noi emitem factură și plătiți un abonament: 6 luni (25 de EUR + TVA, în lei) sau 12 luni (45 de EUR + TVA, în lei).

Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Profilul participanţilor – la întâlniri participă atât profesioniști în SEO și PPC, cât și persoane interesate de domeniu.

Note:

  • Filmăm evenimentul și publicăm filmarea în mesajul de follow-up.
  • Facem fotografii cu participanții la întâlniri.

Nu puteți veni să vedeți evenimentul?

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: IQadsTrafic.ro, Comunicate de presă2Parale,  SEOmonitorWebDigital,  SEMdaysSEMRo, Orașul Meu, IMworld, Mready, Impact Hub Bucharest, GPEC, Newsman, Vinescu, Găzduire.ro, Agile Media.

Foto locație:
the hub

Vă așteptăm cu drag la eveniment.

Partajează pe WhatsApp