Hai cu noi în teambuildingul e-commerce-ului românesc. ecomTEAM 2024 se apropie: ce teme abordăm anul acesta și cum se va desfășura evenimentul?

Wall-Street organizează pe 19 și 20 septembrie a 14-a ediție ecomTEAM, teambuilding-ul e-commerce-ului românesc. Ediția din acest an își propune să aducă atmosfera de comunitate, învățare continuă și networking de calitate la următorul nivel. Sub umbrela #jointheTEAM, alături de comunitatea locală de ecommerce, dar și de specialiști de peste graniță ecomTEAM propune și în acest an un program plin de informații relevante, insight-uri folositoare și noutăți din domeniu, în stilul deja consacrat. Prezentări, sesiuni de one to one meetings, networking de calitate, paneluri și mult așteptata ecomPARTY, toate aceste elemente sunt puse cap la cap pentru a crea teambulding-ul ecommerce-ului românesc, cu o echipă care își propune să fie motorul de creștere al industriei.

Înscrie-te la ecomTEAM 2024 AICI.

Primele companii partenere anunțate la ecomTEAM 2024 sunt FAN Courier, partener principal, Daktela, Innobyte, Gun Media și ING Bank. La fel ca în fiecare an ecomTEAM pune la dispoziția partenerilor și ExpoArea, spațiul unde partenerii își vor prezenta produsele și serviciile pentru publicul larg.

ecomTEAM 2024: Maratonul Interviurilor din e-Commerce, ediția a II-a #jointheTEAM

Nu putem avea cu adevărat un teambuilding al e-commerce-ului românesc fără cât mai multe momente de inspirație oferite de și pentru reprezentanții magazinelor online.

Continuăm Maratonul interviurilor de e-commerce, pentru a vedea cum au evoluat business-urile în ultimul an și ce pregătesc pentru perioada următoare, dar și pentru a afla noi povești de succes din industrie.

Printre primii speakeri ce vor fi prezenți pe scena ecomTEAM 2024 se află:

  • Cornel Morcov, Chief Commercial Officer, FAN Courier
  • Dragoș Smeu, Founder, Mavericks
  • Horia Grozea, Sales & Business Development Director, Netopia

Lista speakerilor confirmați până in acest moment poate fi consultată aici.

Anul acesta evenimentul gravitează în jurul sloganului „Unlock the power of eCommerce”, iar printre temele abordate amintim: Cross Border in 2024, Online shops that inspire, How to Build and Master Marketing Strategies, AI and beyond AI, și multe altele, ce pot fi văzute în agenda prezentă pe www.ecomteam.ro

Networking-ul este unul dintre elementele centrale ecomTEAM, unul dintre lianții echipei de ecommerce create de-a lungul anilor, iar cel mai bun prilej pentru networking de calitate este chiar ecomPARTY, petrecerea nelipsită din programul ecomTEAM. Începând cu acest am am creat o noua oportunitate de networking, sesiunile one to one meetings, care vor putea fi setate prin intermediul platformei IC Events, suportul digital al evenimentului. Practic veți putea organiza o întâlnire one to one cu orice participant la ecomTEAM, fie el partener, speaker sau owner de magazin online.

Vă așteptăm pe 19-20 septembrie la QOSMO Hotel din Brașov pentru a discuta despre viitorul pieței de eCommerce din România. Biletele pot fi cumpărate de aici la preț Early Bird, prețuri începând de la 44 EUR cu TVA inclus.

ecomTEAM este un eveniment marca Wall-Street.ro și este susținut de FAN Courier, partener principal al evenimentului, Daktela, Innobyte, Gun Media, ING Bank, Netopia Payments, Limitless Agency, RTB House, Invest HK, DPD, Mavericks, 2Ship și Full Out Media și 2Performant event founder.

Hai cu noi în teambuildingul e-commerce-ului românesc. ecomTEAM 2024 se apropie: ce teme abordăm anul acesta și cum se va desfășura evenimentul?

Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »