Într-o lume unde toată lumea vorbește despre succesul în afaceri, de ce să nu înveți direct de la cei mai buni? eCommerce Talks 5.0 (18 septembrie 2024, Politehnica București)

Vino pe 18 septembrie 2024 la Politehnica, în Sala Aula Magna, pentru o zi întreagă dedicată networkingului, prezentărilor de la liderii eCommerce-ului și o zonă interactivă unde vei descoperi produsele inovatoare ale clienților noștri.

Conferința va explora strategii de eCommerce de succes, de la vânzarea pe marketplace-uri și optimizarea livrărilor, până la soluții pentru îmbunătățirea strategiilor multichannel și dezvoltarea afacerii tale. La eCommerce Talks, găsești tot ce ai nevoie pentru a deveni un lider în domeniu.

Ai oportunitatea de a te conecta cu:

  • 800+ participanți
  • 20+ speakeri de top din eCommerce
  • 25+ standuri

Ce te așteaptă la eCommerce Talks 5.0?

  • Conectează-te cu liderii din industrie: Întâlnește și discută cu reprezentanți de la companii de renume precum eMAG, Kaufland, Skroutz, Pepita, theMarketer, MerchantPro, Innoship, Aqurate , Gomag, tbi, Compari, Olx, și multe altele.
  • Participă la prezentări interactive cu speakeri de renume : Descoperă ultimele tendințe și strategii de succes din eCommerce direct de la experți recunoscuți local- Monica Ciolănel (Altex), Florin Toma (DHL), Cornel Morcov (FanCourier), dar și international- Victoria Seymour Stathopoulou (Skroutz), Vankó András ( Pepita), etc,
  • Explorează zona interactivă: Testează cele mai inovatoare produse și soluții oferite de clienții noștri.
  • Câștigă premii interesante: Participă la diverse activități și concursuri pentru șansa de a câștiga premii valoroase.

Ce mai aștepți? Profită acum de biletul GRATUIT și alătură-te nouă pentru a descoperi cum îți poți duce afacerea la nivelul următor!

Ia-ți biletul acum!

https://easy-sales.com/ecommerce-talks

Într-o lume unde toată lumea vorbește despre succesul în afaceri, de ce să nu înveți direct de la cei mai buni? eCommerce Talks 5.0 (18 septembrie 2024, Politehnica București)

Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »