Gomag te invită la Black Friday SUMMIT 2024, eveniment online gratuit pentru antreprenorii din România și Republica Moldova (14-18 octombrie 2024, online)

În perioada 14-18 octombrie 2024, echipa Gomag organizează cea de-a patra ediție Black Friday SUMMIT, în format virtual.

Evenimentul se întinde pe parcursul a 5 zile, cu minim 3 sesiuni live pe zi, și se concentrează pe strategii, trenduri și elemente de pregătire pentru sezonul cumpărăturilor de iarnă, cel mai profitabil pentru majoritatea comercianților online, dar și offline.

+12 Experți și antreprenori cu experiență urcă pe scena digitală a summit-ului, pentru a împărtăși informații la zi și răspunsuri practice participanților.

Înscrierea la Black Friday SUMMIT este gratuită, iar înregistrările video vor fi disponibile după eveniment exclusiv pentru cei care le achiziționează în Academia de eCommerce Gomag.

Până în dimineața zilei de 14 octombrie, pentru aceștia, este valabil prețul Early Bird, ceea ce le oferă acces inclusiv la materiale extra înainte și pe parcursul evenimentului.

Vrei să participi și tu la Gomag Black Friday SUMMIT 2024? Asigură-ți accesul acum!

Sesiuni live concentrate pe Black Friday, de la logistică, la marketing

Campaniile lunii noiembrie și decembrie reprezintă pentru mulți comercianți soluția pentru a maximiza profitul, anual. O dovedesc statisticile anilor anteriori, inclusiv 2023, când s-a observat o anumită reticență față de cumpărături în rândul consumatorilor români.

Magazinele online pe platforma Gomag au avut anul trecut un coș mediu ce a depășit 500 RON, pe perioada campaniilor susținute de Black Friday. În medie, numărul de comenzi a înregistrat +32% creștere YoY, comparativ cu 2022, însă au fost și cazuri excepționale, cu creșteri de peste 200% în vânzări.

Având în vedere aceste cifre, campaniile Black Friday, Black Week, Cyber Monday, Crăciun, Boxing Day și începutul lui 2025 merită pregătite cu atenție și dedicare.

Black Friday SUMMIT este exact evenimentul pe care îl cauți, ce se concentrează exclusiv să îți ofere soluții pentru pregătirea acestor campanii, de la A la Z.

Mai mult, faptul că este organizat în „ajun” de startul Black Friday reprezintă o mișcare strategică.

În cadrul summit-ului ai oportunitatea să incluzi în planul tău modificări de ultim moment, care te vor ajuta să îți diferențiezi abordarea față de cele ale competitorilor, inclusiv datorită răspunsurilor personalizate la întrebările tale, pe care le primești de la speakeri.

Sesiunile live abordează subiecte precum optimizarea magazinului pentru maximizarea vânzărilor și creșterea valorii medii a coșului, rafinarea strategiei de logistică, de la pregătirea stocurilor și depozit, până la livrare, inclusiv cross-border, lucruri cărora să le acorzi atenție pentru plățile în magazin, vânzările pe marketplace, formularea de strategii de marketing și oferte comerciale cu impact, automatizări și tactici pentru email marketing, promovarea cu Meta Ads, Google Ads, TikTok etc.

Vrei să afli detalii specifice despre oricare dintre subiectele enumerate mai sus? Vino și tu, gratuit, la Black Friday SUMMIT by Gomag!

Gomag te invită la Black Friday SUMMIT 2024, eveniment online gratuit pentru antreprenorii din România și Republica Moldova (14-18 octombrie 2024, online)

Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »