Antreprenoria – Fiecare IMM și întreprindere socială merită un sprijin în fața provocărilor

Detalii – https://antreprenoria.ro/ »

Antreprenoria este cel mai logeviv proiect al Fundației Romanian Business Leaders (RBL).

În aplicația Antreprenoria găsești tot ce ai nevoie pentru a-ți accelera Proiectele tale: nu lăsăm niciun IMM sau o întreprindere socială în urmă!

De două ori pe an, prin interviuri 1on1 și cu ajutorul unui juriu format din lideri de business, selectăm antreprenori de impact care să poată, în urma experienței Antreprenoria, să conducă inovația în piața lor, să devină modele, să maximizeze valoarea produsă și să creeze noi job-uri – antreprenori care să transforme industrii, comunități, România.

Ne propunem să creștem antreprenorii care vor crește România. Ne dorim ca ei să devină modele care să influențeze norme sociale legate de antreprenoriat, să inspire alți antreprenori să vrea mai mult și să își asume riscuri sau să inoveze. E vorba despre multiplicarea efectului RBL în România. Ne propunem, ca in viitor, acești antreprenori să devină membri ai Romanian Business Leaders și să dea înapoi din cele învățate.

În aplicația ”Antreprenoria” punem la dispoziția IMM-urilor și întreprinderilor sociale 1.000 de ore de mentorat estimate la o valoare de piață de 200.000 de euro cu sprijinul mentorilor voluntari din program.
Fundația Vodafone România este sponsor fondator al Aplicației Antreprenoria.

În seria 1 vom selecta 100 de IMMuri și întreprinderi sociale până la 1 martie 2022.

Conduci un IMM sau o întreprindere socială și cauți sprijin?

  • Îți oferim acces gratuit la 10 ore de sprijin în aplicație. Ai acces la mentorii voluntari din programul Antreprenoria și la atelierele online susținute de aceștia.
  • *Data limită de înscriere este 1 martie 2022.

Vrei să fii mentor?

  • Îți place să sprijini alți antreprenori?
  • Ai posibilitatea să devii mentor pro bono în care ai bucuria că ai ajutat și la rândul tău ai învățat.

Detalii – https://antreprenoria.ro/ »

Antreprenoria - Fiecare IMM și întreprindere socială merită un sprijin în fața provocărilor

Partajează pe WhatsApp