Back to Business Romania – Virtual Summit: 29 iunie / 30 iunie / 1 iulie 2020 // online

Back to Business Romania – Virtual Summit 29 iunie / 30 iunie / 1 iulie 2020 // online.

Detalii »

Ce este Virtual Summit?

In mod normal un Summit Virtual este o colectie de interviuri difuzate online, aranjate pe sesiuni ca intr-o conferinta obisnuita. Back to Business Virtual Summit este insa mai mult decat atat. Evenimentul include cele mai cunoscute 3 tipuri de continut video online, de care toata lumea se poate bucura din confortul si siguranta propriei case ori de la birou sau chiar in miscare.

PREZENTARI LIVE – Vorbitorii nostri vor intra pe o scena speciala – conceputa ca un studio TV – si vor sustine prezentari exceptionale.

SESIUNI PREINREGISTRATE – Experti cunoscuti vor impartasi cunostintele, strategile si tacticile lor in interviuri virtuale scurte, dar puternice.

WEBINARS – Summit-ul va reuni unele dintre cele mai bune agentii digitale care vor oferi informatii valoroase, tactici de succes si noi strategii.

Totul a inceput ca ideea unui portal de marketing si comunicare, „Romania, Back to Business”. Scopul sau principal a fost sa adune la un loc know-how relevant si solutii valoroase pentru toate tipurile de afaceri. La scurt timp dupa lansare, a devenit locul de intalnire pentru mai multe platforme media. Astazi, cuprinde 3 produse independente si acest eveniment.

BacktoBusiness.ro – Cea mai importanta sursa de marketing, comunicare si digital din Romania

MarketingForGood.ro – Prima platforma de consultanta pro-bono din Romania, unde peste 80 de agentii ofera sprijin companiilor

Netcast.ro – Un produs multimedia hibrid (live, video, audio) care abordeaza in mod deschis idei si solutii din diferite industrii afectate de Covid-19

Detalii »

Partajează pe WhatsApp