BrandRO 2022 (2022.09.01, online)

Anul acesta vom afla care sunt cele mai puternice branduri românești! Conferința se difuzează prin LIVE Streaming. O puteți urmări gratuit pe pagina de Facebook Biz pe 1 septembrie 2022, de la ora 11.00.

Evenimentul BrandRo reprezintă încă o contribuție a brandului Biz la dezvoltarea industriei de branding în România.

Site »

Brandingul a evoluat în ultimii ani de la o simplă funcție a advertisingului la o componentă esențială în strategia de business cu rol decisiv în lupta pentru diferențiere pe o piață din ce în ce mai aglomerată în oferte care mai de care mai atractive. Succesul se măsoară în capacitatea de a transforma brand awarness-ul în preferință și loialitate, în capacitatea de diferențiere și în arta de a spune o poveste relevantă.

De ce să participi? Evenimentul se adresează persoanelor ce vor să știe care sunt valorile românești și celor interesați de modul în care brandurile autohtone trec testul timpului.

Audiență: Publicul este format din oameni de marketing și comunicare din companii, manageri care doresc să fie la curent cu opinia consumatorilor și specialiști din agenții de comunicare, media și PR.

Speakeri: Evenimentul reunește cei mai importanți specialiști în branding, manageri și antreprenori, profesioniști din domeniul marketingului și al publicității, lideri de opinie și reprezentanți media.

Brandingul a evoluat în ultimii ani de la o simplă funcție a advertisingului la o componentă esențială în strategia de business cu rol decisiv în lupta pentru diferențiere pe o piață din ce în ce mai aglomerată în oferte care mai de care mai atractive. Succesul se măsoară în capacitatea de a transforma brand awareness-ul în preferință și loialitate, în capacitatea de diferențiere și în arta de a spune o poveste relevantă.

Evenimentul BrandRo împreună cu lansarea studiului “Cele mai puternice 50 de branduri din România” reprezintă încă o contribuție a brandului Biz la dezvoltarea industriei de branding în România.

🙏 Leading Partner: #BancaTransilvania
Partner: #Farmec

Site »

BrandRo 2022

Partajează pe WhatsApp