Despre NewsMAN, platformă de Email Marketing și Trimitere Newsletter – Email marketing care funcționează

De văzut pagina platformei NewsMAN, platformă de Email Marketing și Trimitere Newsletter »

Ce poți face cu ajutorul NewsMan?

Poți trimite email-uri personalizate relevante către clienți. Ele te ajută să construiești încrederea și relația cu clienții tăi, iar astfel vei genera mai multe venituri pentru afacerea ta.

Ce funcții de email marketing oferă platforma?

  • Editor Email Responsive  – Creează rapid campanii de email cu aspect profesional cu editorul nostru de newsletter responsive drag & drop.
  • Segmentare avansată – Segmentează contactele nu doar geografic, ci și după activitate, comportament și preferințe de produs.
  • Livrabilitate sporită – Infrastructura noastră tehnică robustă asigură o performanță ridicată a ratei de livrabilitate email-uri.
  • Integrare ușoară – Conectează site-ul cu platforma de email marketing NewsMAN în câteva click-uri pentru a sincroniza abonații și a obține informații despre ei.

Câte template-uri ai la dispoziție?

Pe site sunt 900+ modele de newsletter responsive.

Descoperă câteva dintre cele mai bune modele de newsletter. Folosește editorul de email drag & drop pentru a le personaliza rapid cu brand-ul tău. Cu NewsMAN, nu trebuie să fii developer ori designer ca să creezi email-uri sau newslettere deosebite.

Cu ce platforme sunt integrați?

Conectează platforma site-ului web la soluția de email marketing NewsMAN pentru a sincroniza automat abonații și a obține informații relevante și detaliate despre aceștia: Magento / WooCommerce / PrestaShop / OpenCart / Shopify / MerchantPro / GoMag / ContentSpeed / Extended.

Suport tehnic

Echipa de suport e prezentă să te asiste sau te îndrume cu orice problemă ai avea:

  • Asistență clienți live – Ai nevoie de ajutor? Contactează-i prin live chat, email sau telefon și primește răspunsuri în timp util.
  • Bază de cunoștințe – Cauți un răspuns rapid online? Consultă baza de cunoștințe și obține instant răspunsuri cu un click.
  • Tutoriale video – Nu ai timp să citești articole? Urmărește în schimb tutorialele video și vezi totul live pas cu pas.

NewsMAN se asociază cu lideri din industrie pentru a-ți oferi soluții de IP whitelisting și livrabilitate sporită

De văzut pagina platformei NewsMAN, platformă de Email Marketing și Trimitere Newsletter »

Platforma Email Marketing si Trimitere Newsletter - NewsMAN

Partajează pe WhatsApp