(ediție aniversară!) Ediția #100: „Social Media Marketing”, joi, 31 iulie 2014, ora 19:00, Impact Hub Bucharest, 30 lei

Vă așteptăm pe 31 iulie 2014 la Impact Hub Bucharest – Strada Halelor, nr. 5, etaj 2 (foarte aproape de metrou Piata Unirii, vezi harta), la ediția cu numărul 100 Lumea SEO PPC. Intervalul orar al întâlnirii este de la ora 19 la 21. Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare. Se poate plăti la fața locului, cu un bilet de 30 lei, sau printr-un SMS, în valoare de 6,3 euro (trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile). Elevii / studenții / masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Detalii mecanism plată. Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Vom discuta despre tacticile folosite în campaniile de Social Media Marketing, despre tipuri de licitare, metrici de engagement, LOX, reach block, update-uri și alte categorii de indicatori care contribuie la setarea și evaluarea campaniilor, alături de speakerii acestei ediții.

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România vă invită joi, 31 iulie 2014, de la ora 19:00, în Impact Hub Bucharest, la Lumea SEO PPC.

Speakerii de la ediția 100:

01-aneta-plesa Aneta Plesa – Online Marketer at Kondiment

Online Marketer la Agenția Kondiment, trainer SEM – Digital Marketing Institute. Experiență în Facebook & Google Advertising, strategie online, web analytics. Iubește marketingul online pentru că s-a dovedit a fi combinația perfectă între  gandirea analitica și creativitate.

02-alex-gavril Alex Gavril – Creative Engineer at Promocrat

La doar 24 de ani, Alex face parte dintr-o nouă generație de întreprinzători, deschizând noi piețe pentru propriile proiecte, dar și pentru cele ale clienților. În prezent, conduce Promocrat, o agenție de comunicare și guerrilla marketing dedicată start-up-urilor și firmelor mici. În 2013, a pus bazele pentru Hivemind, un instrument de analiză comportamentală în Social Media, iar de la începutul lui 2014, acoperă componenta de Social Media în HotSeat, un proiect dedicat construirii de strategii integrate pentru brand-uri în mediul online.

03-ana-maria-c Ana Maria Constantinescu – Social media & e-reputation Freelancer

Ana Maria Constantinescu, Good Creative on Facebook, Social Media enthusiast, cu experiență de Community Manager și monitorizare a unor pagini foarte mari, transformă FanPage-urile de Facebook în comunități ce reunesc oameni specifici interesului paginii. Cu un mindset global, la punct cu toate trendurile din industrii de la tech start-ups și mobile apps, până la FMCG, sau luxury goods, creativitatea și pasiunea pentru comunicarea pe canalele de social media o ajută să simtă că nu muncește nici măcar o zi din viață. Ghidându-se după principiul Build Trust, and Tribes, and True Fans, she makes Facebook Pages rock!

Data: joi, 31 iulie  2014.

Interval orar: 19:00-21:00.

Adresa exactă: Impact Hub Bucharest, Strada Halelor, nr.5, etaj 2, foarte aproape de metrou Piata Unirii, vezi harta:

Cost: pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare sub forma unui bilet sau SMS, în valoare de 6,3 EUR cu toate taxele incluse. Trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile. Elevii / Studenții / Masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Este necesar să prezentați carnetul de student pe anul în curs. Detalii mecanism plată. Dacă sunteți entitate juridică (PFA, SRL, SA), puteți face un contract, noi emitem factură și plătiți un abonament: 6 luni (25 de EUR + TVA, în lei) sau 12 luni (45 de EUR + TVA, în lei). Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Profilul participanţilor – la întâlniri participă atât profesioniști în SEO și PPC, cât și persoane interesate de domeniu.

Note:

  • Filmăm evenimentul și publicăm filmarea în mesajul de follow-up.
  • Facem fotografii cu participanții la întâlniri.

Nu puteți veni să vedeți evenimentul?

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: IQads, Trafic.ro, Comunicate de presă, 2Parale, WebDigital, SEMdays, SEMRo, Orașul Meu, IMworld, Mready, Impact Hub Bucharest, Newsman, Vinescu, Agile Media, Găzduire.ro.

Foto locație:
the hub

Vă așteptăm cu drag la eveniment.

Partajează pe WhatsApp