Ediția #114: „20+20+20 de sfaturi”, joi, 26 februarie 2015, ora 18:30, Impact Hub Bucharest, 30 lei

Vă așteptăm joi, pe 26 februarie 2015 la Impact Hub Bucharest – Strada Halelor, nr. 5, etaj 2 (foarte aproape de metrou Piata Unirii, vezi harta), la ediția cu numărul 114 Lumea SEO PPC. Intervalul orar al întâlnirii este de la ora 18:45 la 21 (puteți veni mai devreme, la 18:30, pentru înregistrare și networking la fața locului). Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare. Se poate plăti la fața locului, cu un bilet de 30 lei, sau printr-un SMS, în valoare de 6,3 euro (trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile). Elevii / studenții / masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Detalii mecanism plată. Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Vom discuta despre sfaturi în SEO / PPC / Social media. Care sunt cele mai importante lucruri de care să ții cont în 2015 pe aceste segmente.

Sunteți așteptați la ora 18:30 la eveniment, pentru înregistrare. Evenimentul va începe la ora 18:45.

Teaser:

10007054_770763199674825_5875810104559019813_n

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România vă invită joi, 26 februarie 2015, de la ora 18:30, în Impact Hub Bucharest, la Lumea SEO PPC.

Data: joi, 26 februarie 2015.

Interval orar: 18:30-21:00.

Adresa exactă: Impact Hub Bucharest, Strada Halelor, nr.5, etaj 2, foarte aproape de metrou Piata Unirii, vezi harta:

Speakeri-i ediției vor fi:

marius-lazarescu Marius Lăzărescu – General Manager la Today’s

Marius Lazarescu antreprenor, speaker, consultant marketing online. A fondat agentia Today’s in 2005, este certificat Google AdWords si are un master in marketing online; are o experienta de peste 10 ani in marketing online, gestionand peste 200 de proiecte de web, a supervizat campanii Google AdWords totalizand peste 2M euro. Este membru fondator si presedintele Asociatiei de profesionisti in SearchEngineMarketing – SEMRo.

Vezi aici un clip anterior cu Marius la noi »

alexandru-negrea-120 Alexandru Negrea – Head of Facebook Dept. la Spada

Cu o experienta de peste 4 ani in zona de marketing si comunicare online, Alexandru Negrea este un cunoscut consultant/trainer in social media. In 2012 a infiintat, impreuna cu Andrei Rosca, primele cursuri intensive de social media din Romania – Social Media School.

Timp de doi ani, în perioada octombrie 2010 – februarie 2013, Alexandru a ocupat funcția de Social Media Manager la Banca Comercială Română, iar în prezent coordonează un departament de Facebook Marketing (strategie și implementare de campanii și proiecte speciale), în cadrul agenției Spada şi oferă consultanţă companiilor şi agenţiilor interesate de Social Media.

Vezi aici un clip anterior cu Alexandru la noi »

daniel-ene-120 Daniel Ene – CMO la Agile Media

Daniel Ene este CMO in cadrul Agile Media. Este foarte pasionat de tehnologie, online si tot ce inseamna Marketingul Online (SEO, Social Media, Link Building, Analiza Competitiei si Web Analytcs). In opinia lui, SEO inseamna rabdare, organizare, perseverenta si foarte multa munca. Dorinta lui este sa schimbe modul in care se promoveaza afacerile online si petrece foarte mult timp dezvoltand si implementand strategii de SEO.

Vezi aici un clip anterior cu Daniel la noi »

ioana-barbu-120 Amfitrion: Ioana Barbu – Pikant

Vezi aici un clip anterior cu Ioana la noi »

 

 

Cost: pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare sub forma unui bilet sau SMS, în valoare de 6,3 EUR cu toate taxele incluse. Trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile. Elevii / Studenții / Masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Este necesar să prezentați carnetul de student pe anul în curs. Detalii mecanism plată. Dacă sunteți entitate juridică (PFA, SRL, SA), puteți face un contract, noi emitem factură și plătiți un abonament: 6 luni (25 de EUR + TVA, în lei) sau 12 luni (45 de EUR + TVA, în lei). Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Profilul participanţilor – la întâlniri participă atât profesioniști în SEO și PPC, cât și persoane interesate de domeniu.

Note:

  • Filmăm evenimentul și publicăm filmarea în mesajul de follow-up.
  • Facem fotografii cu participanții la întâlniri.

Nu puteți veni să vedeți evenimentul?

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: ConversionWebDigital, NewsmanMreadyVinescu.
Parteneri media: Agile Media, Găzduire.roOrașul MeuIQads, SpeakersArena, Softlead2Parale, SEOmonitorTrafic.ro, ProfitshareSEMRoImpact Hub Bucharest.

jen collins - good advice, https://flic.kr/p/6KKx1V
jen collins – good advice, https://flic.kr/p/6KKx1V

Foto locație:
the hub

Vă așteptăm cu drag la eveniment.

Partajează pe WhatsApp