Ediția #134: „Google Analytics”, joi, 17 decembrie 2015, ora 18:30, Impact Hub Bucharest, 30 lei

Te invităm joi, pe 17 decembrie 2015 la Impact Hub Bucharest – Strada Halelor, nr. 5, etaj 2 (foarte aproape de stația de metrou Piata Unirii, vezi harta »), la ediția cu numărul 134 Lumea SEO PPC.

Intervalul orar al întâlnirii este de la ora 18:45 la 21 (vino mai devreme, la 18:30, pentru înregistrare și networking la fața locului, evenimentul va începe la 18:45).

Nu este necesară achiziționarea biletului dinainte, îl poți achiziționa direct la intrare.

Vom discuta despre Google Analytics. Află mai multe despre cum a evoluat această platformă, ce metrici să urmărim şi practici bune de urmat.

Nu poți veni la eveniment? Vom publica follow-up cu foto + video + prezentări PPT de la eveniment, dar vei pierde partea de networking și atmosfera din sală. Vezi aici lista de evenimente viitoare (te poți abona și în Google Calendar) »

Teaser:

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România te invită joi, 17 decembrie 2015, de la ora 18:30, în Impact Hub Bucharest, la Lumea SEO PPC.

Data: Joi, 17 decembrie 2015.

Interval orar: 18:30-21:00.

Adresa exactă: Impact Hub Bucharest, Strada Halelor, nr. 5, etaj 2 (foarte aproape de stația de metrou Piata Unirii, vezi harta »)

Dragoș Smeu – Performance Manager @Kubis Interactive

Performance Manager @Kubis Interactive, cu peste 5 ani de experiență în marketing online și pay per click marketing. Am investit bugete de peste 1 milion de euro în campanii PPC, pentru aproximativ 150 de clienți din peste 100 de domenii diferite de activitate: de la magazine online de cărți, fashion sau de agricultură până la B2B sau platforme online din industria berii, beauty sau FMCG.

www.smeu.ro & www.kubisinteractive.com

2015---600x315---Prezentare-Speaker-LSP (1)

 

Mihai Aperghis – Specialist SEO @Vertify

Mihai este specialist SEO, fondator al agenției Vertify.  Are experiență de peste 7 ani în domeniul serviciilor SEO și este specializat în campanii de content marketing și audituri și analize tehnice. Din 2014, acoperă partea de SEO în HotSeat, un proiect dedicat construirii de strategii integrate pentru brand-uri în mediul online.

2015---600x315---Prezentare-Speaker-LSP

Adelina Oprea – Marketing Manager @FashionUP

Face marketing online de 5 ani şi este dependentă de online şi digital marketing. Zona de fashion este una din preferatele ei. De 6 luni este Marketing Manager la  www.fashionup.ro. Cel mai mult îi place să creeze campanii ce fac buzz şi care stârnesc interesul.

2015---600x315---Prezentare-Speaker-LSP (2)

Cost:

Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare. Se poate plăti la fața locului, cu un bilet de 30 lei. Elevii / studenții / masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Este necesar să prezentați carnetul de student pe anul în curs.

Pentru entitățile juridice (PFA, SRL, SA), putem face un contract, emitem factură și se plătește un abonament: 6 luni (149 de RON + TVA,) sau 12 luni (249 de RON nominal + TVA sau 299 de RON nenominal + TVA).

Nu este necesară achiziționarea biletului dinainte, îl poți achiziționa direct la intrare.

Profilul participanţilor: la întâlniri participă profesioniști în SEO și PPC (pentru networking și cunoștințe noi), alături de persoane interesate de domeniu (vor să învețe lucruri noi), clienți (vor să înțeleagă mai bine procesul de SEO/PPC, networking).

Vom filma, vom face fotografii și vom publica materialele, inclusiv prezentările pe SlideShare.

Dacă vrei să afli despre evenimente viitoare, abonează-te la notificări ».

De ce să vii la eveniment? 

Pentru că, deși poți găsi înregistrarea pe Internet, deși poți vedea poze online, evenimentul nu se va repeta vreodată, identic. Nu vor fi niciodată aceiași oameni, nu va fi niciodată fix aceeași situație ca la ediția pe care o anunțăm acum. Vii acum, și înveți / faci networking / aplici, sau amâni și nu vei mai avea ocazia asta. Vei găsi poze pe Internet, prezentările PowerPoint, clipurile YouTube, dar ediția în sine nu se va mai repeta. Nu vor fi nici aceeași participanți cu care să faci networking, nu vei învăța nici la fel de bine de la speakeri privind clipurile pe Internet.

Așadar, te așteptăm!

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: Conversion, MReady, WebDigital, Vinescu, AgileMedia, Retargeting, NetopiaDWF și 2Parale.
Parteneri media: Găzduire.ro, Impact Hub Bucharest, IQads, Profitshare, SEMRo, SEOmonitor, Softlead, Trusted.ro, Trafic.ro, WebArmada.

Foto locație:
the hub

Te așteptăm cu drag la eveniment!

Partajează pe WhatsApp