Ediția #142: „Industria turismului”, 26 aprilie 2016, la Impact Hub

Te invităm marți, pe 26 aprilie 2016 la Impact Hub Bucharest – Strada Halelor, nr. 5, etaj 2 (foarte aproape de stația de metrou Piata Unirii, vezi harta »), la ediția cu numărul 142 Lumea SEO PPC.

Intervalul orar al întâlnirii este de la ora 18:45 la 21 (vino mai devreme, la 18:30, pentru înregistrare și networking la fața locului, evenimentul va începe la 18:45).

Biletul îl poți achiziționa la intrare, cu 30 de lei sau poți opta pentru varianta abonamentelor de 6 intrări (25 lei/eveniment sau 150 lei) sau 12 intrări (20 lei/eveniment sau 250 lei).

Ne place să alegem publicul potrivit către care lansăm campaniile noastre. Dar cum putem să facilităm accesul publicului nostru la vacanțe atrăgătoare și să înlesnim activitatea de a călători? Hai să vedem cum decolăm către campanii de succes, ce aparate de zbor (strategii) folosim și ce urmează ca destinații pentru perioada următoare.

Evenimentul va fi moderat de către Mihai Alexandru, membru al comunității și Head of Consultants & Partners @WebDigital.

Nu poți veni la eveniment? Vom publica follow-up cu foto + video + prezentări PPT de la eveniment, dar vei pierde partea de networking și atmosfera din sală. Vezi aici lista de evenimente viitoare (te poți abona și în Google Calendar) »

Teaser:

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România te invită marți, 26 aprilie 2016, de la ora 18:45, în Impact Hub Bucharest, la Lumea SEO PPC.

Data: Marți, 26 aprilie 2016.

Interval orar: 18:45-21:00.

Adresa exactă: Impact Hub Bucharest, Strada Halelor, nr. 5, etaj 2 (foarte aproape de stația de metrou Piața Unirii, vezi harta »)

Invitații noștri vor fi:

Daniel Ene – CMO @Agile Media

Este foarte pasionat de tehnologie, online și tot ce înseamnă Marketingul Online (SEO, Social Media, Link Building, Analiza Competitiei și Web Analiytics). În opinia lui, SEO înseamnă răbdare, organizare, perseverența și foarte multă muncă. Dorința lui este să schimbe modul în care se promovează afacerile online și petrece foarte mult timp dezvoltând și implementând strategii de SEO.

2015---600x315---Prezentare-Speaker-LSP

Alexandra Tudor – PPC Architect Canopyst @Canopy

Alexandra este fan declarat al online-ului. În ultimii 3 ani a dezvoltat campanii Pay Per Click și strategii de online marketing pentru zeci de companii din cele mai diverse domenii: de la magazine online de fashion la clinici medicale și branduri de top din domeniul bancar. Diversitatea este de altfel și unul dintre lucrurile care o atrag în online marketing, domeniul care îi permite să inoveze constant și să își dezvolte cunoștințele legate de psihologia consumatorului. PPC – ul este în topul preferințelor ei datorită relevanței și rezultatelor pe care le poate genera pentru un brand. Alexandra a devenit și unul dintre ambasadorii din România ai acestei metode de promovare, prin articolele aplicate în care împărtășește din experiența ei.

2015---600x315---Prezentare-Speaker-LSP (1)

Sorin Draghici – Managing Partner @DWF 

Antreprenor în serie, cu peste 10 ani experiență în online este managing partner la agenția specializată în marketing digital și soluții de crowdsourcing, DWF.

Domeniile principale de expertiză sunt: business & product development, digital marketing, search engine optimization, online reputation management, e-commerce, crowdsourcing și inbound marketing.

2016---600x315---Prezentare-Speaker-LSP

Cost:

Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare. Se poate plăti la fața locului, cu un bilet de 30 lei. Studenții / masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Este necesar să prezentați carnetul de student pe anul în curs.

Pentru entitățile juridice (PFA, SRL, SA), putem face un contract, emitem factură și se plătește un abonament: 6 intrări (150 de RON + TVA,) sau 12 intrări (250 de RON nenominal + TVA ).

Nu este necesară achiziționarea biletului dinainte, îl poți achiziționa direct la intrare.

Profilul participanţilor: la întâlniri participă profesioniști în SEO și PPC (pentru networking și cunoștințe noi), alături de persoane interesate de domeniu (vor să învețe lucruri noi), clienți (vor să înțeleagă mai bine procesul de SEO/PPC, networking).

Vom filma, vom face fotografii și vom publica materialele, inclusiv prezentările pe SlideShare.

Dacă vrei să afli despre evenimente viitoare, abonează-te la notificări ».

De ce să vii la eveniment? 

Pentru că, deși poți găsi înregistrarea pe Internet, deși poți vedea poze online, evenimentul nu se va repeta vreodată, identic. Nu vor fi niciodată aceiași oameni, nu va fi niciodată fix aceeași situație ca la ediția pe care o anunțăm acum. Vii acum, și înveți / faci networking / aplici, sau amâni și nu vei mai avea ocazia asta. Vei găsi poze pe Internet, prezentările PowerPoint, clipurile YouTube, dar ediția în sine nu se va mai repeta. Nu vor fi nici aceeași participanți cu care să faci networking, nu vei învăța nici la fel de bine de la speakeri privind clipurile pe Internet.

Așadar, te așteptăm!

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: Conversion, MReady, WebDigital, Vinescu, AgileMedia, Retargeting, NetopiaDWF și 2Parale.
Parteneri media: Găzduire.ro, Impact Hub Bucharest, IQads, Profitshare, SEMRo, SEOmonitor, Softlead, Trusted.ro, WebArmada.

Te așteptăm cu drag la eveniment!

Partajează pe WhatsApp