Ediția #147: “Industria bancară”, 28 iulie 2016, la Impact Hub

Ce elemente ale industriei bancare te atrag? Dar care sunt cele care ți se par greu de înțeles? Cum crezi că depășesc băncile obstacolul comunicării unui domeniu care, la prima vedere, nu este atrăgător?

Alătură-te pasionaților de SEO și PPC la a 147-a ediție Lumea SEO PPC, pe 28 iulie 2016, începând cu ora 18:30 și vei afla de la profesioniști care sunt provocările industriei bancare în piața de digital marketing din România.

Te așteptăm în inima Bucureștilor, la Impact Hub (harta) să cunoști profesioniști din domeniul SEO și PPC și antreprenori alături de care poți crea noi oportunități. Nu uita să ajungi cât mai aproape de ora de începere, pentru a avea ocazia de a face networking.

Vei afla noutăți din industria bancară de la:

Cristian Pîrvu – Online Specialist BCR

2016---600x315---Prezentare-Speaker-LSP

Online Specialist în echipa Online&Proiecte speciale din BCR, cu 18 ani experiență în proiecte dezvoltate în online și mai mult de 10 ani în PPC și Online Media. Experiența acumulată atât la furnizor, cât și la client și în agenție media, conferă o imagine și o abordare de 360 grade în ceea ce privește strategia de prezență online și promovare digitală pentru brand, precum și optimizarea rezultatelor în cel mai atractiv segment al industriei digitale – cel de performance.

Florin Pețu – Owner ADMARKS

2016---600x315---Prezentare-Speaker-LSP

Florin este un marketer pur-sânge, fiind în permanență conștient de faptul că linia de demarcație dintre rațional și emoțional este foarte fină. Acest aspect a reprezentat unul dintre pilonii care au susținut timp de 4 ani ultimul său proiect și care se conturează în prezent și în structura noii sale agenții de business marketing, ADMARKS. Filosofia lui Florin, atât cea antreprenorială, cât și cea profesională, care stă la baza business-ului său, poate avea ca motto: „Timpul trece, ideile rămân!

Teodor Alexandru – PPC Account Manager, Today’s

2016---600x315---Prezentare-Speaker-LSP

Teodor este Specialist PPC în echipa Today’s. Mereu pasionat de Online marketing, gestionează în prezent campanii de succes pe Google și Facebook pentru o multitudine de industrii. Câteva exemple de industrii sunt medical, auto, electro&IT si F&B.

Poți achiziționa biletul direct la eveniment, la pretul de 30 de lei, iar dacă vrei să ni te alături și la evenimentele din viitor, îți recomandăm să optezi pentru una dintre următoarele variante:

  • 150 lei / 6 intrări (25 lei / eveniment)
  • 250 lei / 12 intrări (20 lei / eveniment)

Nu poți ajunge la această ediție? Abonează-te la notificări și fii primul care află de următoarele evenimente.

Partajează pe WhatsApp