(locație nouă!) Editia#68: întalnire de seară, în jurul mesei, Lumea SEO PPC: joi 14 martie, ora 18:30, Tonka Soul Café – invitație la discuții informale în jurul mesei

Bună,

Vă invităm la o întâlnire de seară, pentru discuții informale. Această ediție de seară, cea de-a patra ediție Lumea SEO PPC din acest an, este dedicată networking-ului și discuțiilor libere între participanți. Pentru a ne cunoaște mai bine, vom iniția această discuție relaxantă cu o minisesiune de icebreaking, așa că,  înarmați-vă cu entuziasm și chef de vorbă.

Ce se întâmplă la întâlnirile de seară, în jurul mesei: networking, discuţii, icebreaking, cafele şi alte băuturi;

Tema: SEO și PPC;

Data: joi, 14 martie 2013;

Interval orar: 18:30–20:30 (seara);

Adresa locaţiei: Tonka Soul Cafe, Str. Biserica Amzei, nr.19, Zona Piața Romană, București

Intrarea liberă.

Înscrieri: puteți participa la întâlniri și fără înscriere pe site, însă nouă ne este util să știm numărul participanților la o întâlnire, înainte de întâlnirea efectivă. Dacă completați toate datele și participați la întâlnire, vă vom pune pe site la lista participanților. Formular de înscriere.

Nu puteți veni să vedeți evenimentul?
– Abonați-vă la notificări pentru evenimentele viitoare;

Observaţii:

  • Profilul participanţilor – la întâlniri participă în special începători SEO și PPC, dar și profesioniști.
  • În cafenea se poate fuma.
  • Salvaţi aceste numere şi sunaţi dacă aveţi probleme să găsiţi cafeneaua – 0756 555 656  (Andreea DISCA), 0743-41.00.26 (Olivian BREDA).
  • Acest tip de eveniment nu este înregistrat sau transmis live – se fac doar poze.

Vă așteptăm cu drag la eveniment.

Mulțumim pentru suport 2ParaleDigital IQadsTrafic.ro,  WebdigitalSEO monitor și SEMRo.

Foto cafenea (sursa):
images

Mesajul de follow-up – Follow-up – Editia#68: întalnire de seară, în jurul mesei, Lumea SEO PPC: joi 14 martie, ora 18:30, Tonka Soul Café – invitație la discuții informale în jurul mesei – Lumea SEO PPC

Partajează pe WhatsApp

Un comentariu la „(locație nouă!) Editia#68: întalnire de seară, în jurul mesei, Lumea SEO PPC: joi 14 martie, ora 18:30, Tonka Soul Café – invitație la discuții informale în jurul mesei”

Comentariile sunt închise.