(locație nouă – Tonka) Ediția #69: „Cum te ajută SEO și PPC să fii mai frumoasă”, joi, 28 martie 2013, ora 18:30, la Tonka Soul Café

Bună,

Avem o nouă locație a întâlnirilor – Tonka Soul Café (Adresa: Str. Biserica Amzei, nr.19, sector 1, Bucureşti, România).

Vă așteptăm joi, 28 Martie 2013, de la ora 18:30,  în Tonka Soul Café,  la  cea de-a 3-a  ediție de prezentări Lumea SEO PPC din anul acesta. În contextul lunii martie, perioadă a anului dedicată doamnelor și domnișoarelor, ne-am gândit să abordăm un subiect  îndrăgit de specialistele și profesionistele din domeniul Marketing-ului Online: „Cum te ajută SEO și PPC să fii mai frumoasă!” .

Speakerii de la ediția 69 sunt Ana Bucuroiu – Online Marketing Consultant în cadrul agenției BrandFusion, Andreea Moisă – Head of SEO în cadrul SEOmonitor și Diana Bancu – Google Adwords Certified Specialist.

 

Detalii despre speakeri:

2a20f0d   Ana Bucuroiu

Ana este  Online Marketing Consultant în cadrul agenției Brand Fusion , Google Adwords Qualified Individual și  totodată  una dintre cele nouă persoane  din țară, care  a obținut titulatura de Adwords Certification for Analysis & Reporting.  Cuvintele cheie pe care le folosește pentru sublinierea prezenței în online a unui brand sunt: target, obiective, conversii și ROI.  Ana susține business-urile din online  în vederea atragerii clienților, prin campanii de PPC, conținut relevant și informații de calitate. Printre clienții pentru care a lucrat se numără brand-uri precum Novensys , Somaco, dar și multe altele.

 

1c8909e Andreea Moisa

 Andreea  coordoneză  în prezent  activitatea de SEO la Seomonitor  în calitate de Head of SEO. Cu peste 5 ani de experiență  în domeniul SEO, Andreea a colaborat în trecut și cu alte agenții de profil românești, gestionând atât clienți de pe piața  internă, cât  și externă, precum Franta.

 

0802c10 Diana Bancu

Diana este Specialist Certificat – Google Adwords  și  are peste 8 ani de experiență în SEO și SEM. A lucrat pentru clienti din Franța cât și din România, dar în ultimii 3 ani, și-a focusat atenția asupra pieței autohtone. Este pasionata de Marketing-ul Online și vrea să fie mereu la curent cu  noutățile din domeniu.

 

Data: Joi, 28 Martie 2013

Interval orar: 18:30-20:40

Adresa exactă: Tonka Soul Café – Str. Biserica Amzei,  nr.19, sector 1, Bucureşti, România (Punct de reper:  Piața Romană) – Vezi harta.

Notă: pentru a afla despre evenimentele viitoare, vă invităm să vă abonați la notificări pentru evenimentele viitoare;

Intrarea liberă.

Înscrieri: puteți participa la întâlniri și fără înscriere pe site, însă nouă ne este util să știm numărul participanților la o întâlnire, înainte de întâlnirea efectivă. Dacă completați toate datele și participați la întâlnire, vă vom pune pe site la lista participanților. Formular de înscriere.

Profilul participanţilor – la întâlniri participă în special începători SEO și PPC, dar și profesioniști; Nu asigurăm servicii de catering.

Mulțumim pentru suport 2ParaleDigital IQadsTrafic.roWebdigitalTonka Soul Café, SEMRo.

Vă așteptăm cu drag la eveniment.

Mesajul de follow-up – Follow-up – ediția #69: „Cum te ajută SEO și PPC să fii mai frumoasă”, joi, 28 martie 2013, ora 18:30, la Tonka Soul Café – Lumea SEO PPC

Partajează pe WhatsApp

Un comentariu la „(locație nouă – Tonka) Ediția #69: „Cum te ajută SEO și PPC să fii mai frumoasă”, joi, 28 martie 2013, ora 18:30, la Tonka Soul Café”

Comentariile sunt închise.