Ediția #81: „Cum devii specialist în SEO și PPC? Cum te poți dezvolta?”, miercuri, 25 septembrie 2013, ora 19:00, Impact Hub Bucharest – 6,3E

Note inițiale: vă așteptăm la Impact Hub Bucharest și în luna septembrie – Strada Halelor, nr.5, etaj 2, foarte aproape de metrou Piata Unirii, harta aiciIntervalul orar este de la ora 19 la 21. Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare. Se poate plăti la fața locului, cu un bilet, sau printr-un SMS, în valoare de 6,3 euro. Trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile.  Elevii / Studenții / Masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Detalii mecanism plată.

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România vă invită miercuri, 25  septembrie 2013, de la ora 19:00, în Impact Hub Bucharest, la o ediție Lumea SEO PPC dedicată celor care vor să devină specialiști în domeniile SEO și PPC. Vom vorbi despre pașii esențiali pe care trebuie să îi aibă în vedere  orice aspirant la titlul de Specialist – Online Marketing.  Dacă ești familiarizat cu termeni precum QDF, bounce rate, CPM, liste de remarketing, Edge Rank, dacă vrei să aprofundezi și să afli care sunt componentele unei strategii eficiente de SEO & PPC, te așteptăm la Lumea SEO PPC și vei afla informații utile,  direct de la profesioniștii din domeniu.

Speakerii de la ediția 81:

anabelaAnabela Grip –  Online Marketing Specialist & Owner la adLemonade

Anabela are peste 4 ani de experiență în Online Marketing cu specializare în  PPC Advertising: Google AdWords, Facebook Ads, LinkedIn Ads.

Ca specialist: orientată spre rezultate, livrează campanii online eficace, dezvoltă parteneriate pe termen lung cu clienții.

Ca trainer: Trainer Certificat Google, ține training-uri în programele Google Online Marketing Academy și Google Engage. Spontană, amuzantă, comunicativă. Livrează conținut de calitate cu claritate.

 

mihaiMihai Aperghis –  CEO & SEO Consultant at Vertify

Mihai este specialist SEO, fondator al firmei Vertify. Are experiență de peste 6 ani în domeniul serviciilor SEO și este specializat în audituri și analize tehnice. Îl puteți urmări pe Google+ și pe Twitter.

 

danielDaniel Ene –  CMO & Co-Founder al Agile Media/Consultant SEO

Daniel Ene este pasionat de tot ceea ce înseamnă SEO (blogging, social, link building, probleme tehnice, strategii de cuvinte, analiza competiției, analytics) și Marketing Online. În prezent este CMO & Co-Founder al Agile Media. În opinia lui Daniel, SEO înseamnă: răbdare, determinare, organizare, perseverență și nu în ultimul rând, multă muncă. Din dorința de a schimba modul în care sunt promovate afacerile în online, îsi petrece timpul dezvoltând și implementând strategii de marketing online.

 

 

Data: miercuri, 25 septembrie 2013.

Interval orar: 19:00-21:00.

Adresa exactă: Impact Hub Bucharest, Strada Halelor, nr.5, etaj 2, foarte aproape de metrou Piata Unirii, harta aici:

View Larger Map

Cost: pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare sub forma unui bilet sau SMS, în valoare de 6,3 EUR cu toate taxele incluse. Trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile. Elevii / Studenții / Masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Este necesar să prezentați carnetul de student pe anul în curs. Detalii mecanism plată. Dacă sunteți entitate juridică (PFA, SRL, SA), puteți face un contract, noi emitem factură și plătiți un abonament: 6 luni (25 de EUR + TVA, în lei) sau 12 luni (45 de EUR + TVA, în lei).

Profilul participanţilor – la întâlniri participă atât profesioniști în SEO și PPC, cât și persoane interesate de domeniu.

Note:

  • Filmăm evenimentul și publicăm filmarea în mesajul de follow-up.
  • Facem fotografii cu participanții la întâlniri.

Nu puteți veni să vedeți evenimentul?

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri:   IQadsTrafic.ro, Comunicatedepresa  2Parale,  SEOmonitorWebDigital,  SEMdaysSEMRo, Orașul Meu, IMworld, Mready, Impact Hub Bucharest.

Foto locație:
the hub

Vă așteptăm cu drag la eveniment.

Partajează pe WhatsApp

Un comentariu la „Ediția #81: „Cum devii specialist în SEO și PPC? Cum te poți dezvolta?”, miercuri, 25 septembrie 2013, ora 19:00, Impact Hub Bucharest – 6,3E”

Comentariile sunt închise.