Ediția #85: „SEO și PPC pentru B2B. Prestări servicii ca de la o afacere la alta”, miercuri, 27 noiembrie 2013, ora 19:00, Impact Hub Bucharest, 30 lei

Note inițiale: vă așteptăm la Impact Hub Bucharest – Strada Halelor, nr.5, etaj 2, foarte aproape de metrou Piata Unirii, harta aiciIntervalul orar este de la ora 19 la 21. Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare. Se poate plăti la fața locului, cu un bilet de 30 lei, sau printr-un SMS, în valoare de 6,3 euro. Trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile.  Elevii / studenții / masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Detalii mecanism plată. Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România vă invită miercuri, 27  noiembrie 2013, de la ora 19:00, în Impact Hub Bucharest, la o ediție Lumea SEO PPC dedicată SEO și PPC în servicii de tip B2B.  În contextul accentuării nevoilor  de reducere a costurilor, de adaptare rapidă la o piață de consum, puternic concurențială,  serviciile de tip B2B vin în întâmpinarea clienților prin strategii și tehnici eficiente de Marketing Online. Vă așteptăm la ediția de miercuri pentru a discuta despre  instrumentele folosite de companiile care oferă servicii de SEO și PPC.

Speakerii de la ediția 85: 

1017020_10151875205114882_2085124586_nGabi Nistoran – Analytics & PPC Strategist, Conversion Marketing

Gabi este Strategist la Conversion Marketing, una dintre principalele agenții de performance marketing din România și blogger la web-analytics.ro.

Are o experiență de peste 6 ani în agenții digitale de top, lucrând pe unele dintre cele mai mari conturi PPC din piață, precum eMAG, Autovit.ro, Flanco, BCR, Visa, Doncafé, L’Oréal, Stilago sau Miniprix.

 

radu-vilcenau-200x200Radu Vîlceanu – CEO at Content Speed

Radu Vîlceanu este CEO și fondator al ContentSpeed, lider de piață în furnizarea soluțiilor dedicate comerțului electronic. În câțiva ani a reușit să își crească propriul business dedicat industriei software prin dezvoltarea produselor dedicate comerțului online, produse care se adresează atât start-up-urilor, cât și brandurilor cu notorietate în România. Astăzi , ContentSpeed ​​are 25 de angajați, iar în 2012 cifra de afaceri a ajuns la 400.000 de euro. Din portofoliul companiei fac parte deopotrivă retaileri cu notorietate, cum ar fi Diverta , Chicco ,Indesit  Ariston , Hotpoint , Panasonic , Eurolines , Porsche , ZorileStore , Boutique Mall sau Federația Națională de Fotbal, dar și branduri care operează exclusiv în regim B2B , cum ar fi Vitacom Electronics , Dinamic92 , Agrirom , Altius , Radox sau Trust Expert .

truscaAlin Trusca – owner, EVO Horeca

Co-fondator al primului magazin on-line de mobilier din Romania, www.MagazinMobila.ro in 2004.
Fondator si detinator al brandurilor EVO Horeca, Studio32, truEvents.

 

Data: miercuri, 27 noiembrie 2013.

Interval orar: 19:00-21:30.

Adresa exactă: Impact Hub Bucharest, Strada Halelor, nr.5, etaj 2, foarte aproape de metrou Piata Unirii, harta aici:

View Larger Map

Cost: pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare sub forma unui bilet sau SMS, în valoare de 6,3 EUR cu toate taxele incluse. Trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile. Elevii / Studenții / Masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Este necesar să prezentați carnetul de student pe anul în curs. Detalii mecanism plată. Dacă sunteți entitate juridică (PFA, SRL, SA), puteți face un contract, noi emitem factură și plătiți un abonament: 6 luni (25 de EUR + TVA, în lei) sau 12 luni (45 de EUR + TVA, în lei). Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Profilul participanţilor – la întâlniri participă atât profesioniști în SEO și PPC, cât și persoane interesate de domeniu.

Note:

  • Filmăm evenimentul și publicăm filmarea în mesajul de follow-up.
  • Facem fotografii cu participanții la întâlniri.

Nu puteți veni să vedeți evenimentul?

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: IQadsTrafic.ro, Comunicatedepresa2Parale,  SEOmonitorWebDigital,  SEMdaysSEMRo, Orașul Meu, IMworld, Mready, Impact Hub Bucharest, GPEC, Newsman, Vinescu

Foto locație:
the hub

Vă așteptăm cu drag la eveniment.

Partajează pe WhatsApp

Un comentariu la „Ediția #85: „SEO și PPC pentru B2B. Prestări servicii ca de la o afacere la alta”, miercuri, 27 noiembrie 2013, ora 19:00, Impact Hub Bucharest, 30 lei”

Comentariile sunt închise.