Follow-up ediția #104: „Black Friday (SEO+PPC)” (2014.09.25, Impact Hub Bucharest)

Asociația SEMRo v-a invitat la o nouă întâlnire Lumea SEO PPC, pe tema metodelor de SEO și PPC prin care se poate obține trafic relevant cu ocazia Black Friday, despre cum îți pregătești site-ul să facă față creșterii vizitatorilor, despre lucruri pe care e bine să le faci din timp și despre lucruri pe care să le faci chiar în ziua de Black Friday. Black Friday 2014 are loc pe plan internațional pe 28 noiembrie, dar e posibil ca în România să înceapă un pic mai devreme, posibil pe 21 noiembrie 2014 (cum a anunțat deja eMAG).

000-mic

Vedeți albumul pe Facebook: Follow-up ed. #104: „Black Friday (SEO+PPC)” (2014.09.25, Impact Hub Bucharest)

Mai jos, prezentările speakerilor + înregistrarea video a evenimentului + fotografii.

Claudiu Fărcaș – Black Friday 2014


Download prezentare.

Dragoș Smeu – Cum scapi de traficul de Black Friday?


Download prezentare.

Alexandra Dabu – Internet & Mobile World 2014


Download prezentare.

Andrei Chira – Hosting Black Friday


Download prezentare.

Notă: de văzut articolul lui Andrei: Cum sa rezisti traficului de Black Friday – Andrei Chira.

Horia Neagu – Black Friday SEO


Download prezentare.

Playlist cu toate clipurile:
Follow-up ed. #104: „Black Friday (SEO+PPC)” (2014.09.25) – YouTube

Fotografii de la eveniment:

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”100050990853086188413″ ualb=”6069412223146945553″ imgl=”fancybox” style=”windows” shape=”rectangle” size=”640″ num=”200″ shadow=”1″ border=”1″ highlight=”1″ align=”center” max=”100″]
Album Facebook: Follow-up ed. #104: „Black Friday (SEO+PPC)” (2014.09.25, Impact

Speakerii de la ediția 100:

horia-neagu Horia Neagu (SEO Wolf) Online Marketer at Kondiment Solutions

Horia Neagu (sau SEO Wolf) s-ar descrie pe sine drept un polimat digital, un impatimit al internetului, in general si al digital marketing, in special. Isi aminteste inca de vremea cand trimiterea unui email nu era un reflex pavlovian, ci un angajament serios, de cateva ore. De asemenea, isi aminteste, cu jena, de design-ul primului sau site, construit in 1999, pe GeoCities, de prima cautare pe Lycos, precum si de primul sau canal IRC pe botnet; toate acestea spun foarte multe despre viata sa sociala. Cine are ghinionul de a-l urmari pe Facebook, Twitter sau Google+, il cunoaste drept un polemist pe teme precum digital marketing, SEO, usability, digitalizarea culturii, transumanism, drepturile omului in era digitala si comunicare. Lucreaza in domeniul digital marketing de peste 8 ani, avand la activ campanii de succes pentru verticale precum telecom, banking, pharma, airline, ticketing, publishing, foods & beverages, gambling si politica.

 

claudiu-farcas Claudiu Farcas – Project Manager at Conversion

Claudiu Farcas este unul dintre cei mai experimentati afiliati din Romania, realizand performante notabile in marketing-ul afiliat din Romania. In promovarea din afiliere, s-a axat in special pe Google AdWords si strategii de continut.

Dupa 3 ani in care a fost afiliat si 4 ani de experienta in ecommerce, Claudiu s-a alaturat in februarie 2013 echipei Conversion Marketing ca Project Manager pentru a dezvolta solutiile de marketing afiliat oferite de Profitshare, contribuind la trecerea Profitshare dintr-un program de afiliere al eMAG, intr-o retea de marketing afiliat cu 130 advertiseri de top si vanzari de peste 340 Milioane de lei.

 

andreic-hira Andrei Chira – Owner, Simplenet

Andrei Chira este antreprenor online din 2007, a descoperit WordPress in 2009 iar in 2012 a lansat Simplenet, primul hosting specializat pe WordPress din Romania. De atunci, ajuta publisherii online si bloggerii sa aiba site-uri mai rapide si sa poata sustine mai mult trafic.

 

dragos-smeu Dragos Smeu – Head of PPC Department at WebDigital

Dragos Smeu: In peste 5 ani de experienta in marketing online si campanii pay per click marketing a manageriat peste 1.000.000 de euro investiti in 150 de conturi din peste 100 de domenii de activitate diferite.

Trainer certificat regional Google, certificat in campanii AdWords Search & Display si am obinut certificarea Google Analytics Individual Qualification.

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: IQads, Trafic.ro, Comunicate de presă, 2Parale, WebDigital, SEMdays, SEMRo, Orașul Meu, IMworld, Mready, Impact Hub Bucharest, Newsman, Vinescu, Agile Media, Găzduire.ro.

Partajează pe WhatsApp