Găzduire.ro aniversează 10 ani in web hosting

10-ani-gazduire-ro Gazduire.ro, unul din cei mai importanţi furnizori de servicii de hosting din România, aniversează în luna august 10 ani de activitate. Cu această ocazie, echipa le multumeşte miilor de clienţi care îi sunt alături, acordând premii şi cadouri aniversare.

Povestea brandului Găzduire.ro începe la 10 august 2004, având la bază o echipă profesionistă şi o infrastructură performantă, capabile să garanteze oferirea unor servicii de web hosting de cea mai bună calitate. În toţi aceşti ani, eforturile echipei s-au îndreptat către îmbunătăţirea nivelului de calitate, în concordanţă cu noutăţile din domeniu, ajungând ca la momentul actual să devină unul dintre promotorii tehnologiei Cloud în industria de hosting din România.

Pentru a avea o prezenţă dinamică în cadrul pieţei, adaptată cerinţelor fiecărui utilizator, Găzduire.ro oferă servicii variate: de la soluţii de găzduire shared, înregistrare domenii, servere virtuale, până la servicii de colocare servere sau pachete de reseller web.

La Găzduire.ro se oferă garanţia unei experienţe pozitive, întreaga echipă asigurându-se că toţi clienţii sunt 100% multumiţi. Calitatea serviciilor de hosting este confirmată de site-uri de succes din România precum: okazii.ro, myjob.ro, trafic.ro, ziare.com, librabank.ro, velpitar.ro, efin.ro, transfer.ro, dar şi de alţi clienţi care au ales să folosească aceste servicii încă din anul 2004.

Aniversarea celor 10 ani de activitate este ocazia potrivită pentru a răsplăti fidelitatea cu 10 ani de hosting gratuit, marele premiu fiind acordat clientului care deţine cel mai vechi pachet de web hosting activ, fiind alături de Găzduire.ro încă din 2004. Alte premii vor fi acordate prin tragere la sorţi, în data de 11 august 2014, iar clienţii câştigători vor primi câte un an de hosting gratuit.

Echipa Găzduire.ro a pregătit o serie de cadouri şi pentru cei care doresc să achiziţioneze pachete de hosting sau să înregistreze domenii web, ofertele fiind valabile în luna august. Astfel, clienţii primesc 10 luni de servicii gratuite la comanda oricărui pachet anual de hosting, 10 ani de hosting asigurat la alegerea pachetului aniversar şi reduceri de pana la 50% la înregistrările de domenii.

Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi pagina promoţiei.

Partajează pe WhatsApp