Întâlnire de seară Lumea SEO PPC: miercuri, 30 martie 2011, ora 19, Cafepedia Romană – Invitație la a treisprezecea întâlnire de seară Lumea SEO PPC #35

Împreună cu partenerii noștri, Clubul Trafic.ro, Digital IQ Ads și Doncafé, Ionuț MUNTEANU, Dorina ENE și Olivian BREDA vă invită la a treisprezecea întâlnire de seară Lumea SEO PPC.

Ce se întâmplă la întâlnirile de seară: networking, discuţii, cafele şi alte băuturi;

Tema: SEO și PPC;

Data: Miercuri, 30 martie 2011;

Interval orar: 19–21:00 (seara);

Adresa locaţiei: Cafepedia Romană, strada Pictor Verona, nr.2, București; Harta cafenelei;

Program: 19:00-21:00 Networking (discuţii libere);

Intrarea liberă.

Pentru înscrieri, lăsaţi un comentariu la acest articol.

Nu puteți veni să vedeți evenimentul?
– Abonați-vă la notificări pentru evenimentele viitoare;

Observaţii:
Profilul participanţilor – la întâlniri participă în special începători SEO și PPC, dar și profesioniști.
Salvaţi aceste numere şi sunaţi dacă aveţi probleme să găsiţi cafeneaua – 0743-41.00.26 (Olivian BREDA), 0724-88.89.88 (Dorina ENE),  0753-118.428 (Ionuț MUNTEANU).
Acest tip de eveniment nu este înregistrat sau transmis live – se fac doar poze.

Vă așteptăm cu drag la eveniment.

Foto din cafenea:

Sursa imaginii.

Partajează pe WhatsApp

15 comentarii la „Întâlnire de seară Lumea SEO PPC: miercuri, 30 martie 2011, ora 19, Cafepedia Romană – Invitație la a treisprezecea întâlnire de seară Lumea SEO PPC #35”

  1. si eu as vrea sa vin sa mai invat lucruri noi etc,dar din pacate nu sunt din bucuresti,nu v-ati gandit la o excursie prin timisoara?:D sau nu stiti daca se face asa ceva in TM?

  2. Salut Robert,

    E relativ complicat de organizat un eveniment la distanță. Dacă te-ar interesa să organizezi un astfel de eveniment, și noi să venim cu speakeri, putem discuta despre asta.

    Succes!

  3. Buna
    as fi interesat sa organizez daca ar fi speakeri care se pricep si sa se poata discuta cu ei,mi-ar face placere,si eu as vrea sa mai invat lucruri noi si cat mai multe in domeniul asta.Daca putem vorbi cumva mai detailat poti da un mail pe asta care il las aici in comentariu si eu iti raspund si discutam mai pe larg,mersi anticipat. O zi buna

Comentariile sunt închise.