Lansarea The Master Plan a început în Academia de eCommerce by Gomag. Ce trebuie să știe antreprenorii

The Master Plan este un nou material fizic creat de echipa Gomag, cei care dezvoltă și una dintre cele mai iubite platforme eCommerce românești. Un ghid compact de 138 de pagini, The Master Plan include modele, șabloane și hărți capabile să te îndrume pe calea spre succes în antreprenoriat.

Lansat recent în Academia de eCommerce by Gomag, produsul a intrat în etapa de comandă cu livrare imediată și transport gratuit pe teritoriul României.

The Master Plan promite să fie un ghid și la propriu, și la figurat, de nelipsit de pe rafturile antreprenorilor, a celor care vor să își deschidă o afacere, vând local sau pe marketplace, lucrează în marketing, sunt manageri sau sunt influenceri.

Pachet de inspirație pentru oamenii de afaceri

Deși conține elemente ce pot fi identificate și în alte materiale create la Gomag, The Master Plan se bazează pe o structură diferită, un model ce are rolul să păstreze concentrarea pe imaginea de ansamblu în timp ce lucrezi individual pe cele 9 componente, de la 0 la super scalare.

Pornești de la ideea afacerii, pentru că e important să îți consolidezi bazele (chiar dacă ești deja pe piață de ceva vreme) – ce vei clădi pe o fundație solidă are șanse mult mai mari să nu se prăbușească din cauza provocărilor întâmpinate.

Urmează etapa de creștere prin acțiuni smart concentrate în deosebi pe online. The Master Plan îți propune 3 pași destinați să accelereze această fază, indiferent ce tip de produs vinzi și către ce piață.

Iar ultimele 3 componente ale modelului The Master Plan prioritizează faza de scalare, astfel încât proiectul tău să crească fără să ai nevoie de investiții nelimitate. Tu alegi apoi dacă vrei să faci exit sau să vezi cât de mult poți să evoluezi cu acesta.

Ghidul cuprinde și o colecție de hărți aferente fiecărei zone de creștere, care simplifică principalii pași de parcurs și te pot ghida, la propriu, prin procesele necesar de implementat.

The Master Plan este un material de luat cu tine peste tot, o sarcină ușor de îndeplinit când afli că are doar 120 x 178 mm (adică între A5 și A6).

 

Cum se folosește The Master Plan

Cel mai nou material fizic de la Gomag include o mulțime de checklist-uri, grafice, canvas, imagini și spații de completat. Așadar, cei care îl dețin pot obține maximum de rezultate atunci când îl folosesc ca pe un caiet de lucru.

În prima faza consumi informațiile primite și începi să folosești structura master plan, conform instrucțiunilor din ghid. E simplu și ușor.

Apoi, aprofundezi fiecare cadran după nevoile tale pentru a găsi soluțiile potrivite. Le implementezi, îți testezi teoriile și apoi te bucuri de rezultate.

La fel ca orice alt instrument menit să ajute antreprenorii și oamenii care lucrează într-un business, The Master Plan nu este un produs minune care promite milioane de euro, ci un ghid care te va ajuta să parcurgi drumul în eCommerce mai ușor… atâta vreme cât îl folosești practic și testezi să vezi cum funcționează pentru tine.

Structura ghidului se bazează pe experiența de peste 20 de ani în business a lui Cosmin Dărăban, CEO Gomag, dar și pe câteva principii bine cunoscute în antreprenoriat și menționate în anexele The Master Plan.

Ghidul The Master Plan poate fi deja comandat in Academia de eCommerce Gomag.

Vrei un ghid, la propriu și la figurat, pentru călătoria ta în antreprenoriat? Comandă The Master Plan!

 

Despre creatorii The Master Plan:

Gomag este una dintre cele mai populare platforme eCommerce autohtone, pe care vând aproape 3000 de magazine online din toate industriile. Printre clienții acesteia se numără MindBlower, ProduseCosmetice.ro, MagazinTradițional, Polti, SportPartner, DualStore, BeautyBee, Aqualine, Boromir Market, Photosetup, E-acumulatori și mulți alții.

Echipa Gomag se află și în spatele Academia de eCommerce, proiect educațional pentru antreprenorii ce fac comerț online în România. Hub-ul de educare lansează cursuri și materiale premium anual și este susținut de o comunitate de peste 16.000 de membri.

Partajează pe WhatsApp