Lumea SEO PPC #150: Black Friday

event-header-1080p-4-speakers

Black Friday a devenit cel mai important eveniment comercial din România în numai 5 ani de la apariție, iar a 6 ediție promite să continue trendul ascendent al vânzărilor.

Pentru că este un eveniment definit în general de o perioadă scurtă de desfășurare, de cele mai multe ori un weekend, retailerii online trebuie să se pregătească temeinic pentru valul de vizitatori ce vor lua cu asalt site-urile preferate.

Te invităm la ediția #150 Lumea SEO PPC, pentru a afla de la profesioniștii din domeniu ce înseamnă Black Friday în România și cum poți fi pregătit pentru cea mai importantă zi de e-commerce din an.

Speakerii evenimentului sunt:

2016-600x315-prezentare-speaker-lsp

Germina Gâgă – Digital Marketing Specialist WebDigital

Germina face parte din echipa de specialiști a agenției dedicate de PPC marketing, WebDigital. Deși este la început de drum, a gestionat cu succes bugete însumând 500.000 EUR. Ne va aduce un input valoros despre comportamentul femeilor în procesul de achiziție pe Facebook.

banner-matei-fesnic

Matei Fesnic – Canopy

Matei își folosește din plin experiența în Google AdWords și pasiunea pentru software engineering pentru a dezvolta scripturi și automatizări AdWords. Datorită soluțiilor lui, în echipa Canopy eficiența în gestionarea campaniilor AdWords a atins un nivel superior. Obiectivul lui este să ajute brandurile în crearea unor experiențe de produs unice și memorabile prin valorificarea la maxim a automatizărilor în marketingul online.

2016-600x315-prezentare-speaker-lsp-copy

Radu Irava – Mobile Product Owner Fashion Days Group

Radu este în momentul de față Mobile Product Owner la Fashion Days și este implicat în două startup-uri, cu atribuții în product management. În cei 6 ani dedicați dezvoltării produselor software, a acumulat experiență și ca: data analyst, dezvoltator, consultant și business analyst.

De asemenea, a acumulat o vastă experiență internațională lucrând pentru companii cu 5, până la 100 de mii de angajați, dar și în timpul studiilor de masterat în ICT Management and Design, Olanda. Urmărește cu interes tendințele în mobile și cele din ecosistemul de startup-uri, beacon-uri și monede virtuale și preferă să pună întrebări critice. Hobby-urile sale sunt sportul și călătoriile.

Ediția #150 Lumea SEO PPC va fi moderată de Virgil Pascu, PPC Manager Starcom Mediavest Group.

2016-600x315-prezentare-speaker-lsp

Poți achiziționa biletul direct la eveniment, la pretul de 30 de lei, iar dacă vrei să ni te alături și la evenimentele din viitor, îți recomandăm să optezi pentru una dintre următoarele variante:

  • 150 lei / 6 intrări (25 lei / eveniment)
  • 250 lei / 12 intrări (20 lei / eveniment)

Nu poți ajunge la această ediție? Abonează-te la notificări și fii primul care află de următoarele evenimente.

Confirmă-ți prezența aici.

Partajează pe WhatsApp