Ofertă 2Parale specială pentru participanții la Lumea SEO PPC

Partenerii noștri, 2Parale, au o ofertă specială zilele astea. Detaliem mai jos.

Partea bună? Există o ofertă specială pentru comunitatea Lumea SEO PPC – pentru participanții Lumea SEO PPC la cel puțin două ediții (contactați-ne pentru detalii):

  • Reducere de 50% din garanția care se plătește la deschiderea contului (în prezent este de 2.000 de lei, după reducere – 1.000 de lei).
Mai jos, oferta 2Parale.

Daca…

– ai un magazin online

– vrei sa iti accelerezi vanzarile

– stii ca o retea de 10.000 de afiliati te poate promova rapid si la costuri direct proportionale cu rezultatele

… atunci te asteptam sa te inscrii in reteaua 2Parale si sa-ti lansezi programul in septembrie sau octombrie. Vei plati cu pana la 75% mai putin decat in mod normal.

 

Valabilitate oferta

Daca iti lansezi programul pana in octombrie, vei beneficia de o super oferta:

– reducere de 50% la taxa de setup & training – vei plati doar 640 lei pentru setup-ul campaniei si pentru accesul la programul nostru de training pentru magazinele online

– comision minim 0 lei! Adica pentru lunile Septembrie, Octombrie, Noiembrie si Decembrie nu vei avea de platit niciun comision minim. Platesti doar in functie de cate vanzari s-au generat pentru magazinul tau.

Cum aplici la oferta 2Parale?

Fa-ti acum un cont de Advertiser (dureaza doar 3 minute) si intra in reteaua 2Parale! Vei avea…

– Acces la 10.000 de afiliati: publisheri mari sau de nisa, bloggeri, experti in PPC sau SEO, comunitati pe Facebook si forum-uri

– Sistem de tracking sigur si eficient

– Statistici in timp real

Tu ai controlul programului  tau de afiliere. Alegi care sunt afiliatii care vrei sa te promoveze, aprobi comisioanele, stabilesti termenii si conditiile.

Mai multe.

Partajează pe WhatsApp