Intrare liberă pentru studenți începând cu 1 iunie 2013

Asigură-te că ai la tine legitimația de student și vino să descoperi cum poți folosi Google și Facebook pentru a promova orice afacere. Ai văzut campania online Lumea SEO PPC– ai vrea să descoperi ce se întâmplă în spatele unei astfel de campanii?

 

SEMro (Asociația Specialiștilor în Search Engine Marketing din România) și  Lumea SEO PPC te invită în ultima zi de joi a fiecărei luni, pentru a afla metode și tehnici despre segmentarea audienței în campaniile Google AdWords și despre cum să ajungi cât mai sus în motorul de căutare Google.

Vrei să afli ce înseamnă SEO, PPC, CPA, Remarketing, SEM?

Vrei să aprofundezi cunoștințele pe care le-ai acumulat la Google Online Academy?

Ai încercat vreodată o campanie Google AdWords Remarketing?

Ţi s-ar părea interesant să afli cum poți ajunge în prima pagină din rezultatele din motorul de căutare Google? Vrei să interacționezi cu specialiști din domeniu? Ai vrea să îți începi o carieră în domeniul marketing-ului online?

 

Lumea SEO  PPC îți oferă răspuns pentru toate întrebările de mai sus.

Dacă ești student și  ești pasionat de industria de Search Engine Marketing, poți participa gratuit la eveniment. Tot ce trebuie să faci este să prezinți la intrare carnetul de student. Calendarul evenimentelor îl găsești  aici. Următorul eveniment va avea loc pe 27 iunie.

Detalii pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/lumeaseoppc, sau pe site https://lumeaseoppc.ro.

Mulțumim pentru suport sponsorului nostru: Newsman, dar și partenerilor: 2Parale, Digital IQads, Trafic.ro, Webdigital, Comunicatedepresa, SEOmonitor,  SEMro.

Te așteptăm!

Partajează pe WhatsApp