TeCOMM Conference&Expo – experiențe, networking și oportunități de business

Cluj-Napoca găzduiește în perioada 9-10 noiembrie două evenimente dedicate industriei de eCommerce și IT: TeCOMM eCommerce Conference&Expo și Târgul de Cariere în IT.

Companii din domeniul tehnologiei, eCommerce-ului și al marketingului, împreună cu angajatori de top din zona de IT, sunt prezente la Cluj-Napoca pentru a lua pulsul industriei și pentru a interacționa B2B și B2C. Evenimente oferă profesioniștilor oportunitatea de a învăța din strategiile care au condus la succes, de a cunoaște angajatori de top și de a-și dezvolta rețeaua profesională.

Content internațional și headlineri din eCommerce: Lego, Zalando, ESPRIT

Noua ediție TeCOMM eCommerce&Expo este structurată din: conferință cu speakeri și know-how internațional, workshop-uri practice, masterclass-uri hands-on, dar găzduiește și o zonă expozițională extinsă, formată din profesioniști și furnizori din domeniu.

James Poulter este Global Head of Emerging Platforms and Partnerships, parte integrantă din divizia Digital Consumer Engagement a LEGO Group. Pe lângă proiectarea și dezvoltarea unor caracteristici sociale cum ar fi tastatura emoji LEGO Life, personaje personalizate și sisteme de moderare, James a supravegheat lansarea parteneriatului global al LEGO cu GIPHY, care a condus canalul LEGO să acumuleze peste 1 miliard de vizualizări GIF în primul său an.

În afara job-ului, James este consultant pe partea de inițiative tehnologice pentru start-up-uri, companii și comunități emergente – le ajuta pe acestea să dezvolte inovații strategice și modele de afaceri de succes.

Melissa Weston ocupă poziția de Marketing Lead for UK and Ireland la Zalando, gigantul de comerț electronic cu peste 14.000 de angajați. Nominalizată printre cei 35 sub 30 de ani la Festivalul Creativ Cannes pentru performațele sale în eCommerce și Marketing, Melissa este responsabilă de întregul buget de marketing Zalando UK&Irlanda.

Juan Carlos Dueñas Milian este Senior Manager Ecommerce la ESPRIT. Îl recomandă peste 6 ani de experienta pe partea de product management si e-commerce la companii internationale cu nume sonore: Inditex, Mango, Puig, ESPRIT și în prezent se ocupă de campaniile comerciale ale ESPRIT, cu focus pe imbunătățirea strategiilor de creștere a vânzărilor și optimizarea experienței de cumpărare.

Experiențe de învățare, networking și oportunități de business

În paralel cu TeCOMM eCommerce Conference&Expo, în incinta Sălii Polivalente se desfășoară Târgul de Cariere IT, eveniment care se adresează aceluiași tip de public. Așadar, întreg spațiul va fi transformat într-un hub tehnologic, în care fluxul de informații din domeniul IT va fi constant – Sala Polivalentă va deveni astfel, timp de două zile, un pol al tehnologiei, fiind favorizate schimburile de idei și stimularea creativității.

Participanții la Târgul de Cariere IT vor interacționa cu cele mai importante companii din domeniul online și vor avea ocazia să își testeze și îmbogățească cunoștințele. Organizatorii au pregătit pentru cei interesați și pasionați de tehnologie workshop-uri și speed challenge-uri menite să stimuleze interacțiunea dintre angajatori și candidați.

Evenimentele creează noi punți între specialiști, astfel încât oportunitățile întâlnite în cadrul celor două evenimente să fie cât mai avantajoase pentru cei care vor să aprofundeze anumite teme relevante pentru viitorul lor professional sau își doresc o carieră în domeniul IT.

Înscrierile continuă pe http://bit.ly/TeCommCluj2018

Parteneri

Exponea, Netopia Payments, Turkish Airlines, Kiss FM, DWF, eMag Marketplace, Filadelfia Turism, C-Solution, SMSLink.ro, Profitshare, Conectoo, iAgency.ro, Gomag, Online Mastery, Humanize, Brandion, Retargeting.biz, GoMag

Contact

Adrian Encică, Project Manager

adrian@liberoevents.ro

Partajează pe WhatsApp