TeCOMM București și GoMag lansează ghidul pentru comerț crossborder

Parteneriatele, sharing-ul de informație și exemple de bune practici, în cadrul evenimentului TeCOMM reprezintă o modalitate de creștere pentru industria de comerț electronic din România.  

GoMag – una dintre cele mai performante platforme autohtone de eCommerce din România se alătură TeCOMM eCommerce Conference&Expo eveniment care are loc pe 10 aprilie la JW Marriott București în calitate de partener principal. Scopul comun pentru TeCOMM și GoMag a dus la acest parteneriat care se materializează prin acțiuni concrete precum lansarea ghidului pentru comerț crossborder, adică vânzarea online către consumatori din afara României.

Despre TeCOMM : Structură complexă & time saving experience

Structurat eficient în speech-uri keynote, prezentări de tipul one-man-show, workshop-uri și networking facil – evenimentul ajută proprietarii de business să vadă noi oportunități de creștere în industria din care fac parte.

Conferință & Keynotes Speeches: conținut real, fără inserturi comercial susținut de speakeri naționali și internaționali. Oameni cu experiență în eCommerce care sunt acolo pentru a împărtăși din greșelile, succesul și lecțiile învățate pe pielea lor. Discutăm despre procese automatizate în marketing, revoluția AI în eCommerce, SEO în era personalizării, engagement și programe de loializare, inovație în comerțul electronic și roboți software creați pentru a prelua din task-urile repetitive ale unui business.

Workshop-uri aplicate despre: Comunicare, marketing și engagement, procesul decizional de luare a deciziilor, chatbots AI.

2 Masterclass-uri susținute de traineri din România, cât și din străinătate: Ivan Imhoff și Cătălin Matei:   Social Media în 2019 – Strategy, Future Trends and Q&A Session | The Psychology of choice and the Voice Of Customer (VOC) research methods that guide your conversion rate optimization

Cross Border Forum: Aka panel de soluții de eCommerce la care iau parte jucători din eCommerce de nivel decisional (CEOs&Managers). Despre ce presupune extindere la nivel internațional al business-urilor din online-ul românesc, condiții, legislație și aplicabilitate practică.

Networking eficient cu cei care te pot ajută să-ți duci afacerea la următorul nivel

TeCOMM are această componentă excelentă pentru tot ce înseamnă industria de eCommerce și domeniile conexe: networking-ul, implementând în premieră pentru România Brella, platforma de networking menită să stabilească întâlniri de business 1-1.

Zona expozițională este despre cererea și oferirea de soluții în domeniul eCommerce: de la banking, curierat, sisteme de plată și soluții software, aducem împreună profesioniștii care pot să ajute magazinele online din România să găsească cele mai bune tool-uri cu ajutorul cărora să evolueze.

Despre GoMag: cifre, informații și echipa din spate

Magazinele de pe Gomag provin dintr-o paletă variată de industrii, începând de la cosmetice & accesorii, cadouri, papetărie și suplimente alimentare, până la IT&C, auto, casa & grădină, echipamente de protecție și librărie.

Platforma cuprinde magazine online cunoscute și start-upuri curajoase care vând eficient încă de la lansarea pe platformă. Doar în ultimele 3 luni, cele peste 750 de magazine online dezvoltate pe platformă, au înregistrat aproximativ 140.000 de comenzi, în valoare de aproape 50 milioane de lei.

Spre deosebire de alte platforme, Gomag vine la pachet cu funcționalități native pentru gestionarea comenzilor în mai puțin de 1 minut, CRM, funcționalități de marketing precum crearea de landing page sau pop-up din platformă și integrări gratuite cu o listă lungă de furnizori de servicii (transportatori, procesători de plăți, SmartBill, Frisbo, RetargetingBIZ, 2Performant și mulți alți parteneri).

Cea mai nouă lansare Gomag, realizată tot în cadrul unei ediții TeCOMM, poartă numele de GoBot și este primul robot nativ într-o platformă eCommerce. Realitatea unui magazin online pe pilot automat, după cum afirmă CEO-ul Gomag, Cosmin Daraban, este din ce în ce mai aproape.

De-a lungul timpului, în jurul platformei a crescut o comunitate de aproape 6000 de membri, activi în grupul eCommerce cu Gomag, și mulți alți membri abonați la produsele lor educative, pe platforma Academia de eCommerce by Gomag.

Platforma Gomag este strâns legat de imaginea lui Cosmin Daraban, CEO și co-fondator al platformei. Cosmin este gazda evenimentului din 10 aprilie și are peste 18 ani de experiență online, în marketing pentru eCommerce, optimizarea ratei de conversie, creșterea traficului și vânzărilor (SEO, SEM & UX). A fost implicat punctual, împreună cu cei 17 colegi ai săi, în creșterea a sute de business-uri și în organizarea unor webinarii și evenimente de referință pentru piața de comerț electronic din România.

Partenerii care susțin împreună cu TeCOMM industria de comerț electronic sunt: GoMag, Retargeting.biz, Netopia Payments, BCR, Noah, Twispay, Planable, Canopy, DWF, TeamDeals, Samdam, Increase Media, Woobble, ContentSpeed, Moloso, DHL, DevNest, Beez, Pay U, Google, Host Vision, Gun Media, Keez, Inovo, Coletaria.ro.

Parteneri media: IQads, DoingBusiness.ro, Smark,  Ciulea, Olivian.ro, Caracteristic, Jurnalul de Afaceri, Lumea SEO PPC, Softlead, Tech Cafe,  The Pharmacy, Ecomteam, Compari.ro

Partajează pe WhatsApp