Webstock – Cel mai mare eveniment de social media si comunicare online din Romania – 8-9 Octombrie 2020 • online edition

Webstock, cel mai mare eveniment de social media din Romania, reuneste comunitatea pasionatilor de online si aduce in prim- plan ultimele tendinte din social media. Te asteptam sa participi la sesiunile sustinute de speakeri renumiti si la Gala Webstock Awards in cadrul careia vor fi premiate cele mai bune proiecte din online-ul romanesc realizate in ultimul an.

CONFERINȚA

Conferinta Webstock se adreseaza comunitatii pasionate de mediul online si propune o serie de subiecte actuale, dezbatute de cei mai indragiti lideri de opinie din industrie.

Subiecte

  • Content Marketing – Abordari actuale in comunicare si integrarea noilor platforme online
  • Visual Communication – Cum creezi continut vizual original si ce aplicatii ai la indemana
  • New Tactics – Oportunitatile si tendintele actuale in social media si comunicare
  • Brand Partnerships – Cum reusesti sa colaborezi cu brandurile si sa participi la campanii
  • Digital Storytelling – Idei si sfaturi concrete pentru o comunicare vizuala mai relevanta
  • Success Stories – Cum genereaza continut si isi pregatesc proiectele creatori apreciati de public

Detalii: https://www.webstock.ro/

PREMII

Webstock Awards ofera recunoastere celor mai creative si inedite proiecte si campanii din online (inclusiv social media si mobile), realizate in Romania, in ultimul an.

Ca si la editiile anterioare, premiile Webstock 2020 se vor desfasura pe parcursul a doua etape: propunerile spre nominalizare si jurizarea (ce include preselectia nominalizatilor si jurizarea finala). Se califica acele proiecte care au fost realizate in intervalul 2019 (august) – 2020 (august), se adreseaza publicului roman, sunt dezvoltate de echipe locale si exceleaza in design, functionalitate si continut.

Propunerile la Webstock Awards pot fi facute in perioada 1 august – 9 septembrie, sunt gratuite si pot fi anuntate de orice persoana (autor sau utilizator), prin completarea formularului online. Atentie, o propunere nu aduce automat si o nominalizare.

Nominalizarea este facuta de organizator pe baza propunerilor primite, numai daca aceasta se incadreaza in categorie si respecta cerintele. Organizatorul isi rezerva dreptul de a lua in calcul criterii ajutatoare pentru selectia nominalizatilor.

Detalii: https://www.webstock.ro/awards/

Partajează pe WhatsApp