WhitePress Backlink Manager – Tool complet de gestionare a linkurilor

De văzut video pentru detalii: Backlink Manager: Your comprehensive link management tool from WhitePress® – YouTube »

Detalii pe blogul WhitePress »

Îți place să ai totul la îndemână? Este grozav, pentru că ne face plăcere să îți ușurăm munca. De aceea, am pregătit ceva nou care îți va permite să gestionezi toate backlink-urile într-un singur loc. Te invităm să faci cunoștință cu Backlink Manager de la WhitePress®.

Backlink Manager este cel mai recent instrument de pe platformă, conceput pentru a eficientiza timpul de muncă. Acesta va automatiza gestionarea link-urilor, indexarea publicațiilor și monitorizarea costurilor pentru tine.

Importarea, segmentarea și urmărirea istoricului link-urilor din mai multe surse, raportarea costurilor de achiziție, monitorizarea publicațiilor și indexarea în Google. Toate acestea în Backlink Manager de la WhitePress®. Descoperă acest nou instrument complet gratuit.

Avantajele Backlink Manager includ:

Totul într-unul: dacă foloseșți diverse instrumente de creare de link-uri, acesta îți va simplifica foarte mult munca. Poți importa link-uri din diferite surse și să le gestionezi într-un singur loc. De asemenea poți adăuga notițe și definitiva propriile surse de link-uri. Toate acestea te vor ajuta să înțelegi mai bine contextul și scopul fiecărui link din strategia ta.

Poți să verifici manual dacă publicațiile tale au fost indexate. WhitePress® face un pas mai departe: îți oferim posibilitatea de a trimite publicații cu link-uri achiziționate din alte surse pentru indexare.

Gestionare centralizată a link-urilor: în loc să parcurgi mii de rânduri în Excel sau zeci de file de browser, poți să urmărești cu ușurință starea tuturor publicațiilor, link-urilor și ancorelor într-un singur loc. Tot ce trebuie să faci este să îți imporți link-urile în platforma WhitePress® (manual sau dintr-un fișier .csv).

Noua soluție de la WhitePress® îți va permite să:

Imporți link-uri din alte surse

  • Ai access rapid și simplu la informații utile
  • Gestionezi link-uri dintr-un singur loc
  • Indexezi automat publicațiile
  • Monitorizezi și optimizezi bugetul

De văzut video pentru detalii: Backlink Manager: Your comprehensive link management tool from WhitePress® – YouTube »

Detalii pe blogul WhitePress »

WhitePress Backlink Manager

Partajează pe WhatsApp