Ediția #106: „Cuvinte cheie (SEO+PPC)”, joi, 30 octombrie 2014, ora 19:00, Impact Hub Bucharest, 30 lei

Vă așteptăm pe 30 octombrie 2014 la Impact Hub Bucharest – Strada Halelor, nr. 5, etaj 2 (foarte aproape de metrou Piata Unirii, vezi harta), la ediția cu numărul 106 Lumea SEO PPC. Intervalul orar al întâlnirii este de la ora 19 la 21. Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare. Se poate plăti la fața locului, cu un bilet de 30 lei, sau printr-un SMS, în valoare de 6,3 euro (trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile). Elevii / studenții / masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Detalii mecanism plată. Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Vom discuta despre cuvinte cheie, din perspectiva SEO și PPC. Cum le alegi pe cele mai profitabile, cum ajustezi lista de cuvinte cheie, ce cuvinte să elimini, cum monitorizezi traficul, cum alegii termenii după care să publici conținut în site, cât de mult contează cuvintele cheie în optimizarea unui site, care sunt cuvintele pe care ar trebui să le eviți când faci PPC, ce să faci într-o lume a „Not provided”.

Teasere:

Heather Gold - Daily Epigram: keywords, https://flic.kr/p/6T21e8
Heather Gold – Daily Epigram: keywords, https://flic.kr/p/6T21e8

Vă invităm să completați formularul de înscriere, puteți face asta și la fața locului:

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România vă invită joi, 30 octombrie 2014, de la ora 19:00, în Impact Hub Bucharest, la Lumea SEO PPC.

Speakerii de la ediția 106

title488123665 Robert Trandafir, Manager Marketing Online & Cofondator la GreatSEM

Robert Trandafir a inceput sa lucreze pe piata online din Romania in 2008. In cei peste 6 ani petrecuti online a explorat toate canalele de promovare online reusind sa isi construiasca o buna viziune de ansamblu. Acest lucru l-a ajutat sa isi deschida propria agentie in ianuarie 2013.
Desi a contribuit la mai multe tipuri de campanii online, cel mai mult timp si l-a petrecut realizand si implementand cu succes strategii SEO pentru clienti.
Se recomanda ca fiind un bun strateg si considera ca un site bine pus la punct din punct de vedere SEO On-Page este pasul obligatoriu pe care un business owner trebuie sa il faca pentru a putea exista in online.
Cea mai mare provocare pentru Robert este sa lucreze cu startup-uri serioase pe zona Ecommerce pe nise cat mai variate si, prin strategii de pozitionare corecte, sa reuseasca sa ia din cotele de piata ale „greilor” care au acces la bugete imense de marketing.

title955529970 Daniel EneAgile Media

Daniel Ene este pasionat de tot ceea ce înseamnă SEO (blogging, social, link building, probleme tehnice, strategii de cuvinte, analiza competiției, analytics) și Marketing Online. În prezent este CMO in cadrul agentiei Agile Media.
În opinia lui Daniel, SEO înseamnă: răbdare, determinare, organizare, perseverență și nu în ultimul rând, multă muncă. Din dorința de a schimba modul în care sunt promovate afacerile în online, îsi petrece timpul dezvoltând și implementând strategii de marketing online.

title34262717 Cătălin MacoveiMoloso

Catalin Macovei este Google Adwords Partner si Analytics Individual Qualified cu experienta in online de 10 ani. Gestioneaza in prezent bugete de peste 100.000 de euro lunar din multe domenii atat din Romania cat si din strainatate folosind foarte mult script-uri pentru automatizari.

Data: joi, 30 octombrie 2014.

Interval orar: 19:00-21:00.

Adresa exactă: Impact Hub Bucharest, Strada Halelor, nr.5, etaj 2, foarte aproape de metrou Piata Unirii, vezi harta:

Cost: pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare sub forma unui bilet sau SMS, în valoare de 6,3 EUR cu toate taxele incluse. Trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile. Elevii / Studenții / Masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Este necesar să prezentați carnetul de student pe anul în curs. Detalii mecanism plată. Dacă sunteți entitate juridică (PFA, SRL, SA), puteți face un contract, noi emitem factură și plătiți un abonament: 6 luni (25 de EUR + TVA, în lei) sau 12 luni (45 de EUR + TVA, în lei). Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Profilul participanţilor – la întâlniri participă atât profesioniști în SEO și PPC, cât și persoane interesate de domeniu.

Note:

  • Filmăm evenimentul și publicăm filmarea în mesajul de follow-up.
  • Facem fotografii cu participanții la întâlniri.

Nu puteți veni să vedeți evenimentul?

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: IQads, Trafic.ro, Comunicate de presă, 2Parale, WebDigital, SEMdays, SEMRo, Orașul Meu, IMworld, Mready, Impact Hub Bucharest, Newsman, Vinescu, Agile Media, Găzduire.ro.

Foto locație:
the hub

Vă așteptăm cu drag la eveniment.

Partajează pe WhatsApp

2 comentarii la „Ediția #106: „Cuvinte cheie (SEO+PPC)”, joi, 30 octombrie 2014, ora 19:00, Impact Hub Bucharest, 30 lei”

  1. Un eveniment foarte bun, organizat de voi. Mi-a placut foarte mult de Robert, ceea ce a prezentat. Cat mai multe evenimente de acest fel!. Felicitari ptr ceea ce faceti voi.

Comentariile sunt închise.