Ediția #108: „Conversii și uzabilitate (SEO+PPC)”, LUNI 24 noiembrie 2014, ora 18:30, Impact Hub Bucharest, 30 lei

ORĂ DE ÎNCEPERE nouă: Sunteți așteptați la ora 18:30 la eveniment, pentru înregistrare. Evenimentul va începe la ora 18:45.

Vă așteptăm LUNI pe 24 noiembrie 2014 la Impact Hub Bucharest – Strada Halelor, nr. 5, etaj 2 (foarte aproape de metrou Piata Unirii, vezi harta), la ediția cu numărul 108 Lumea SEO PPC. Intervalul orar al întâlnirii este de la ora 18:45 la 21 (puteți veni mai devreme, la 18:30, pentru înregistrare și networking la fața locului). Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare. Se poate plăti la fața locului, cu un bilet de 30 lei, sau printr-un SMS, în valoare de 6,3 euro (trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile). Elevii / studenții / masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Detalii mecanism plată. Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Vom discuta despre conversii și uzabilitate, din perspectiva SEO și PPC. Cum convertești vizitatorii în clienți, cum faci ca o personă, odată intrată pe site, să devină client fidel, cum asiguri vizitatorilor o experiență plăcută pe site, cum te asiguri că ai un site bine realizat din perspectiva vizitatorilor tăi, ce impact au toate acestea pentru SEO și PPC.

Teaser:

Andre Charland - 100_5313, https://flic.kr/p/dVE58
Andre Charland – 100_5313, https://flic.kr/p/dVE58

Vă invităm să completați formularul de înscriere, puteți face asta și la fața locului:

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România vă invită joi, 30 octombrie 2014, de la ora 18:30, în Impact Hub Bucharest, la Lumea SEO PPC.

Speakerii de la ediția 106:

ioana Ioana Barbu – Conversion Optimization Manager at Bitdefender

Ioana lucreaza in domeniul optimizarii conversiei de mai bine de 3 ani si jumatate unde imbina experiente diverse de grafica, programare si seo. Este pasionata de tehnici de optimizare, psihologia cumparatorului si ecommerce in general.

ignat Cristian Ignat Pay Per Click Manager, 2Parale

Cu o experienta de peste 7 ani in marketingul online, este singurul absolvent din Romania al masterului Pay Per Click de la Market Motive si contribuie activ la popularizarea domeniului pe piata romaneasca, fiind printre primii traineri din Romania certificati in Google AdWords. Este recunoscut pentru prezentarile aplicate sustinute la evenimente de top, atat din Romania, cat si internationate. Impreuna cu echipa sa dezvolta strategii si administreaza conturi precum Arabesque, Credit Europe Bank, Provident si Miniprix.

liviutaloi.ro Liviu Taloi Co Founder at ECOMpedia, Community Manager at GPeC

Liviu Taloi este unul din cele mai grele nume din ecommerce-ul romanesc. A inceput printre primii in Romania sa lucreze in online, la inceputul anilor 90, cand internetul era o miscare underground la care avea acces putina lume si a fost PR Manager la cel mai mare magazin online regional: emag.ro, in primii ani de viata (2004-2006). Este cofondator la ECOMpedia – cea mai mare resursa de informatii gratuite despre ecommerce-ul romanesc si Community Manager la GPeC, Gala Premiilor E-Commerce, unde a contribuit la dezvoltarea metodologiei de evaluare a magazinelor online romanesti care participa la competitie si a realizat primele teste de usability din Romania. A consiliat peste 100 de magazine online, cele mai multe din ele devenind lider pe nisele unde activeaza.

 

Data: luni, 24 noiembrie 2014.

Interval orar: 18:30-21:00.

Adresa exactă: Impact Hub Bucharest, Strada Halelor, nr.5, etaj 2, foarte aproape de metrou Piata Unirii, vezi harta:

Cost: pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare sub forma unui bilet sau SMS, în valoare de 6,3 EUR cu toate taxele incluse. Trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile. Elevii / Studenții / Masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Este necesar să prezentați carnetul de student pe anul în curs. Detalii mecanism plată. Dacă sunteți entitate juridică (PFA, SRL, SA), puteți face un contract, noi emitem factură și plătiți un abonament: 6 luni (25 de EUR + TVA, în lei) sau 12 luni (45 de EUR + TVA, în lei). Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Profilul participanţilor – la întâlniri participă atât profesioniști în SEO și PPC, cât și persoane interesate de domeniu.

Note:

  • Filmăm evenimentul și publicăm filmarea în mesajul de follow-up.
  • Facem fotografii cu participanții la întâlniri.

Nu puteți veni să vedeți evenimentul?

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: IQads, Trafic.ro, Comunicate de presă, 2Parale, WebDigital, SEMdays, SEMRo, Orașul Meu, IMworld, Mready, Impact Hub Bucharest, Newsman, Vinescu, Agile Media, Găzduire.ro.

Foto locație:
the hub

Vă așteptăm cu drag la eveniment.

Partajează pe WhatsApp

3 comentarii la „Ediția #108: „Conversii și uzabilitate (SEO+PPC)”, LUNI 24 noiembrie 2014, ora 18:30, Impact Hub Bucharest, 30 lei”

Comentariile sunt închise.