Ediția #131 – discuții informale, Lumea SEO PPC: vineri, 20 noiembrie 2015, Locație: Fire Club

Te invităm la o nouă întâlnire informală Lumea SEO PPC. Această ediție este dedicată networking-ului și discuțiilor libere între participanți. Te așteptăm cu entuziasm și voie bună pentru a ne cunoaște și pentru a povesti la un pahar!

Ce se întâmplă la întâlnirile de seară, în jurul mesei: râsete, networking, discuţii, cafele şi alte băuturi.

Tema: SEO și PPC.
Data: vineri, 20 noiembrie 2015.
Interval orar: 18:30–21:00 (seara).
Adresa locaţiei: Fire Club, str. Gabroveni 12 / Covaci 7, Bucuresti. Întreabă la bar de rezervarea făcută pe numele Lumea SEO PPC
Eveniment Facebook: link
Contact: 0724-336.994 (Alina Ciotârnel).

Nu este nevoie de rezervare, dar te rugam sa dai attend la evenimentul de pe Facebook daca doresti sa vii pentru a ne ajuta sa decidem corect cu privire la numarul de locuri rezervat.

Vrei să afli de evenimente viitoare? Vezi aici notificări ».

Profilul participanţilor – la întâlniri participă în special începători SEO și PPC, dar și profesioniști. Nu se discută doar despre SEO și PPC, e o discuție lejeră pe diferite teme.

Te așteptăm la o cafea!

De ce să vii la eveniment? 

Pentru că vei cunoaște oameni interesanți, iar daca ești pasionat de online marketing este locul perfect în care poți pune întrebări într-un mediu relaxat. Aici aflii ce s-a mai întamplat nou în industrie, ce job-uri deschise au mai apărut, dar și despre noi. Suntem oameni…e frumos!

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: Conversion, MReady, WebDigital, Vinescu, AgileMedia, Retargeting, NetopiaDWF și 2Parale.
Parteneri media: Găzduire.ro, Impact Hub Bucharest, IQads, Profitshare, SEMRo, SEOmonitor, Softlead, Trusted.ro, Trafic.roTeCOMM, WebArmada.

000

Partajează pe WhatsApp