Ediția #130: „Black Friday (SEO+PPC)”, joi, 29 octombrie 2015, ora 18:30, Impact Hub Bucharest, 30 lei

Te invităm să vii joi, pe 29 octombrie 2015 la Impact Hub Bucharest – Strada Halelor, nr. 5, etaj 2 (foarte aproape de stația de metrou Piata Unirii, vezi harta »), la ediția cu numărul 130 Lumea SEO PPC.

Intervalul orar al întâlnirii este de la ora 18:45 la 21 (vino mai devreme, la 18:30, pentru înregistrare și networking la fața locului, evenimentul va începe la 18:45).

Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare. Se poate plăti la fața locului, cu un bilet de 30 lei, sau printr-un SMS, în valoare de 6,3 euro (trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile). Elevii / studenții / masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Detalii mecanism plată ».

Nu este necesară achiziționarea biletului dinainte, îl poți achiziționa direct la intrare.

Vom discuta despre Black Friday. Află mai multe despre una dintre cele mai importante zile ale anului pentru business-urile din e-commerce, din perspectiva clienților și a agențiilor în SEO (poziționări în Goolge) / PPC (reclame plătite) de la speakerii noștri.

Nu poți veni la eveniment? Vom publica follow-up cu foto + video + prezentări PPT de la eveniment, dar vei pierde partea de networking și atmosfera din sală. Vezi aici lista de evenimente viitoare (te poți abona și în Google Calendar) »

Teaser:

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România te invită joi, 29 octombrie 2015, de la ora 18:30, în Impact Hub Bucharest, la Lumea SEO PPC.

Data: Joi, 29 octombrie 2015.

Interval orar: 18:30-21:00.

Adresa exactă: Impact Hub Bucharest, Strada Halelor, nr. 5, etaj 2 (foarte aproape de stația de metrou Piata Unirii, vezi harta »)

Claudiu Fărcaş – Affiliate Network Project Manager @Conversion

Claudiu Fărcaș este unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în marketing afiliat din România, fiind de-a lungul timpului atât afiliat cât și affiliate manager. În prezent, Claudiu se ocupă de coordonarea internațională pentru rețeaua de marketing afiliat Profitshare, un serviciu oferit de către agenția Conversion, una dintre principalele agenții care oferă servicii de performance marketing din Europa Centrală și de Est. De asemenea, Claudiu are o experiență bogată în promovarea utilizând canalele performance, orientat spre ecommerce, cu mai bine de 6 ani experiență în mediul ecommerce local.

Claudiu scrie pe blogul personal claudiufarcas.ro despre ecommerce, marketing afiliat și modalități de promovare atât pentru afiliați cât și pentru magazine online.

Izabela Catiru – PPC Account Manager @Today’s

Izabela este specialist Certificat Google AdWords și PPC Account Manager în cadrul agentiei Today’s, unde gestionează atât campanii Google AdWords, LinkedIn, Facebook cât și campanii în rețele locale din Cehia si Slovacia precum Seznam și Azet Klik.

Pe lângă gestionarea campaniilor, Izabela oferă clienților consultanță pentru optimizarea ratei de conversie. Experiența sa include atât lucrul cu conturi locale, cât și regionale, în tări precum Slovenia, Slovacia, Cehia, Bulgaria și Polonia.

Andrei Baloleanu – Product Manager @Retargeting.biz

În prezent, Andrei este Manager de Proiect la Retargeting.Biz unde coordonează toate departamentele businessului în vederea dezvoltării proiectului ținând cont de standardele industriei și de nevoile clientilor.

Andrei este specialist în Email Marketing și Marketing Automation, experiență ce îl ajută să pună bazele strategiilor de creștere atât a proiectului, în ceea ce privește serviciile oferite, cât și a veniturilor clienților Retargeting.Biz.

Adrian Zanfir  Digital Marketing Manager @F64

Adrian este responsabil de coordonarea echipelor de e-commerce, performance marketing, e-mail marketing, creație și social media.

Cu o experiență de 10 ani în digital marketing, Adrian a lucrat atât în agenție, cât și la client. El a activat pe conturi din zona FMCG și a făcut parte din echipele de digital marketing ale jucătorilor mari din retail-ul românesc, cum ar fi: METRO, ALTEX sau F64.

2015 - 600x315 - Prezentare Speaker LSP - Claudiu

2015 - 600x315 - Prezentare Speaker LSP - Izabela

2015 - 600x315 - Prezentare Speaker LSP

V2.2015 - 600x315 - Prezentare Speaker LSP

Cost:

Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare. Se poate plăti la fața locului, cu un bilet de 30 lei, sau printr-un SMS, în valoare de 6,3 euro (trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile; vezi detalii plată prin SMS »). Elevii / studenții / masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Este necesar să prezentați carnetul de student pe anul în curs.

Pentru entitățile juridice (PFA, SRL, SA), putem face un contract, emitem factură și se plătește un abonament: 6 luni (149 de RON + TVA,) sau 12 luni (249 de RON nominal + TVA sau 299 de RON nenominal + TVA).

Nu este necesară achiziționarea biletului dinainte, îl poți achiziționa direct la intrare.

Profilul participanţilor: la întâlniri participă profesioniști în SEO și PPC (pentru networking și cunoștințe noi), alături de persoane interesate de domeniu (vor să învețe lucruri noi), clienți (vor să înțeleagă mai bine procesul de SEO/PPC, networking).

Vom filma, vom face fotografii și vom publica materialele, inclusiv prezentările pe SlideShare.

Dacă vrei să afli despre evenimente viitoare, abonează-te la notificări ».

De ce să vii la eveniment? 

Pentru că, deși poți găsi înregistrarea pe Internet, deși poți vedea poze online, evenimentul nu se va repeta vreodată, identic. Nu vor fi niciodată aceiași oameni, nu va fi niciodată fix aceeași situație ca la ediția pe care o anunțăm acum. Vii acum, și înveți / faci networking / aplici, sau amâni și nu vei mai avea ocazia asta. Vei găsi poze pe Internet, prezentările PowerPoint, clipurile YouTube, dar ediția în sine nu se va mai repeta. Nu vor fi nici aceeași participanți cu care să faci networking, nu vei învăța nici la fel de bine de la speakeri privind clipurile pe Internet.

Așadar, te așteptăm!

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: Conversion, MReady, WebDigital, Vinescu, AgileMedia, Retargeting, NetopiaDWF și 2Parale.
Parteneri media: Găzduire.ro, Impact Hub Bucharest, IQads, Profitshare, SEMRo, SEOmonitor, Softlead, Trusted.ro, Trafic.roTeCOMM, WebArmada.

Foto locație:
the hub

Te așteptăm cu drag la eveniment!

Partajează pe WhatsApp

2 comentarii la „Ediția #130: „Black Friday (SEO+PPC)”, joi, 29 octombrie 2015, ora 18:30, Impact Hub Bucharest, 30 lei”

  1. Buna ziua,
    as dori sa stiu unde gasesc follow-upul ultimului eveniment?

    „Vom publica follow-up cu foto + video + prezentări PPT de la eveniment, dar vei pierde partea de networking și atmosfera din sală.”

    Multumesc
    Cristian

Comentariile sunt închise.