Ediția #136: „Unelte SEO și PPC marketing în noul an”, miercuri, 27 ianuarie 2016, ora 18:30, Impact Hub Bucharest, 30 lei

Te invităm miercuri, pe 27 ianuarie 2016 la Impact Hub Bucharest – Strada Halelor, nr. 5, etaj 2 (foarte aproape de stația de metrou Piata Unirii, vezi harta »), la ediția cu numărul 136 Lumea SEO PPC.

Intervalul orar al întâlnirii este de la ora 18:45 la 21 (vino mai devreme, la 18:30, pentru înregistrare și networking la fața locului, evenimentul va începe la 18:45).

Nu este necesară achiziționarea biletului dinainte, îl poți achiziționa direct la intrare.

Vom discuta despre unelte SEO și PPC marketing. Află cum sa te ajuți de astfel de instrumente pentru a-ți atinge obiectivele de business în noul an.

Nu poți veni la eveniment? Vom publica follow-up cu foto + video + prezentări PPT de la eveniment, dar vei pierde partea de networking și atmosfera din sală. Vezi aici lista de evenimente viitoare (te poți abona și în Google Calendar) »

Teaser:

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România te invită miercuri, 27 ianuarie 2016, de la ora 18:30, în Impact Hub Bucharest, la Lumea SEO PPC.

Data: Miercuri, 27 ianuarie 2016.

Interval orar: 18:30-21:00.

Adresa exactă: Impact Hub Bucharest, Strada Halelor, nr. 5, etaj 2 (foarte aproape de stația de metrou Piata Unirii, vezi harta »)

Sesiunea aceasta va fi moderată de către Ionuț Munteanu, Managing Partner și Trainer la WebDigital.

Îl avem ca invitat special pe Andrei Garici, Online Brand Manager Tonica Group a cărui intervenție va fi o noutate în desfășurarea întâlnirilor noastre.

Spune despre el că este:

Un personaj „discret” care stă în spatele majorității campaniilor online și tv, desfășurate de cel mai mare lanț de farmacii din România. A luat contact cu media prin 2002, perioadă în care, la fel ca toată lumea credea că televiziunea este „centrul universului”. Prin 2009, după o serie de proiecte desfășurate pentru diferite posturi, a căzut în patima online-ului și acolo a rămas.
Dacă îl întrebi ce omoară cel mai des o afacere sau un proiect, o să-ți enumere 3 cauze: prețul mic, lipsa viziunii și a capacității de a improviza, lipsa umorului.
2015---600x315---Prezentare-Speaker-LSP
Speakerii acestei ediții vor fi:

Mihai Vînătoru – Managing Partner @DWF

Online de când Google avea abia 3 ani, iar Wikipedia era încă un website cu câteva sute de pagini (anul 2001), Mihai a furnizat servicii de SEO către companii locale și internaționale, cu focus pe obiective de business, precum atragerea unor volume de trafic relevant sau vizibilitatea SEO la nivelul industriei în care activează clientul.
În 2013 devine co-fondator DWF.ro – prima agenție de SEO din România care atrage atenția asupra unor importanți factori de ranking, ignorați în prealabil.
În prezent, în expertiza specialiștilor SEO din cadrul DWF au încredere 60+ clienți, pentru care se derulează campanii SEO orientate către performanță, prin utilizarea celor mai bune instrumente SEO disponibile în piață.

2015---600x315---Prezentare-Speaker-LSP

Liviu Taloi – Co Founder at ECOMpedia, Community Manager at GPeC

Liviu Taloi este unul din cele mai grele nume din ecommerce-ul romanesc. A început printre primii în România să lucreze în online, la începutul anilor 90, când internetul era o mișcare underground la care avea acces puțină lume și a fost PR Manager la cel mai mare magazin online regional: emag.ro, în primii ani de viață (2004-2006). Este cofondator la ECOMpedia – cea mai mare resursă de informații gratuite despre ecommerce-ul românesc și Community Manager la GPeC, Gala Premiilor E-Commerce, unde a contribuit la dezvoltarea metodologiei de evaluare a magazinelor online românești care participă la competiție și a realizat primele teste de usability din România. A consiliat peste 100 de magazine online, cele mai multe din ele devenind lider pe nișele unde activează.

2015---600x315---Prezentare-Speaker-LSP (1)

Silviu Istrate – Online Marketing Manager @Boost IT 

Are o experiență de pe peste 10 ani în online marketing & growing start-ups atât pe plan local cât și internațional timp în care a lucrat cu peste 15 companii mari din România și câteva startup-uri de succes. A început în 2002 cu crearea de website-uri, a petrecut aproape 2 ani în industria de mobile games la Gameloft, când iPhone încă nu apăruse pe piață și a văzut cum crește o companie mutinațională de la 100 și ceva de angajați la peste 2000.

A urmat eRepublik, primul MMOG din România, unde a lucrat pe poziția de Marketing & Sale Producer și s-a îndrăgostit de startup-uri. După alți 5 ani în 3 agenții de top (Infinit Solutions, Kondiment și Think Digital) unde a lucrat cu Vodafone, Praktiker, Volksbank, Danone, Ferrari și multe alte companii. Acum a revenit la marea dragoste, growing startups, și lucrează pentru GeoRanker, eRanker, Simpletelly, SponsorMyEvent, Glisser.

2016---600x315---Prezentare-Speaker-LSP

 

Cost:

Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare. Se poate plăti la fața locului, cu un bilet de 30 lei. Studenții / masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Este necesar să prezentați carnetul de student pe anul în curs.

Pentru entitățile juridice (PFA, SRL, SA), putem face un contract, emitem factură și se plătește un abonament: 6 luni (149 de RON + TVA,) sau 12 luni (249 de RON nenominal + TVA ).

Nu este necesară achiziționarea biletului dinainte, îl poți achiziționa direct la intrare.

Profilul participanţilor: la întâlniri participă profesioniști în SEO și PPC (pentru networking și cunoștințe noi), alături de persoane interesate de domeniu (vor să învețe lucruri noi), clienți (vor să înțeleagă mai bine procesul de SEO/PPC, networking).

Vom filma, vom face fotografii și vom publica materialele, inclusiv prezentările pe SlideShare.

Dacă vrei să afli despre evenimente viitoare, abonează-te la notificări ».

De ce să vii la eveniment? 

Pentru că, deși poți găsi înregistrarea pe Internet, deși poți vedea poze online, evenimentul nu se va repeta vreodată, identic. Nu vor fi niciodată aceiași oameni, nu va fi niciodată fix aceeași situație ca la ediția pe care o anunțăm acum. Vii acum, și înveți / faci networking / aplici, sau amâni și nu vei mai avea ocazia asta. Vei găsi poze pe Internet, prezentările PowerPoint, clipurile YouTube, dar ediția în sine nu se va mai repeta. Nu vor fi nici aceeași participanți cu care să faci networking, nu vei învăța nici la fel de bine de la speakeri privind clipurile pe Internet.

Așadar, te așteptăm!

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: Conversion, MReady, WebDigital, Vinescu, AgileMedia, Retargeting, NetopiaDWF și 2Parale.
Parteneri media: Găzduire.ro, Impact Hub Bucharest, IQads, Profitshare, SEMRo, SEOmonitor, Softlead, Trusted.ro, Trafic.ro, WebArmada.

Foto locație:
the hub

Te așteptăm cu drag la eveniment!

Partajează pe WhatsApp

4 comentarii la „Ediția #136: „Unelte SEO și PPC marketing în noul an”, miercuri, 27 ianuarie 2016, ora 18:30, Impact Hub Bucharest, 30 lei”

Comentariile sunt închise.