(5 euro?) Ediția #71 : „SEO și PPC în turism”, joi, 25 aprilie 2013, ora 18:30, la Tonka Soul Café

Notă: începând cu ediţia din 25 aprilie, evenimentul Lumea SEO PPC va fi monetizat şi se va percepe o taxă de intrare sub forma unui SMS, în valoare de 5 euro. 

Bună,
Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România – http://semro.ro/ vă invită joi, 25 Aprilie 2013, de la ora 18:30,  în Tonka Soul Café,  la o ediție Lumea SEO PPC,  dedicată industriei turismului. Vom vorbi despre importanța acestui domeniu și despre amploarea pe care a cunoscut-o comerțul online din perspectiva produselor și serviciilor turistice și despre tendințele și strategiile de marketing online pe care le au în vedere specialiștii din SEO și PPC.

Speakerii de la ediția 71 sunt Radu Mărcușu – Coordonator SEO în cadrul agenției SEOmonitor, Cătălin Macovei – PPC Travel Qualified Specialist   și Ionuț Munteanu – PPC Specialist & Trainer @Webdigital și organizator – Lumea SEO PPC.

Detalii despre speakeri:                                                                                                                                                                                                                                                        

poza1 Radu Mărcușu 

Coordonatorul echipei SEO, din cadrul SEOmonitor. Are o experienţă de peste 3 ani în crearea şi implementarea strategiilor SEO, pentru promovarea site-urilor pe motoarele de cautare şi este interesat de descoperirea oportunităţilor care ar putea deschide noi direcţii în piaţa serviciilor de SEO.

 

 Cătălin Macovei  241d99f

Cătălin este Google Adwords Qualified Individual şi Google Analytics Individual Qualification şi are peste 7 ani experienţă în online iar în ultimii 2 ani şi jumătate s-a axat foarte mult pe piaţa autohtonă de turism. Este guvernat de 2 cuvinte magice conversii şi CPA. Specialităţi : SEM, UI, UX, front-end developing.

 

imunt

 Ionuț Munteanu

Ionuț Munteanu este specialist în Pay per Click Marketing și Marketing, co-fondator al evenimentului lunarLumea SEO PPC si Vicepreședinte al Asociaţiei Specialiştilor în Search Engine Marketing din România. Ionuț este Google AdWords Qualified Individual și a gestionat campanii de marketing online pentru mai bine de 100 de clienți din industrii diferite, pornind de la turism, medicină, auto-moto până la entertainment, fashion și artă.

Data: Joi, 28 aprilie 2013

Interval orar: 18:30-20:30

Adresa exactă: Tonka Soul Café – Str. Biserica Amzei,  nr.19, sector 1, Bucureşti, România (Punct de reper:  Piața Romană) – Vezi harta.

Notă: pentru a afla despre evenimentele viitoare, vă invităm să vă abonați la notificări pentru evenimentele viitoare;

Intrarea: începând cu ediţia din 25 aprilie, evenimentul Lumea SEO PPC va fi monetizat şi se va percepe o taxă de intrare sub forma unui SMS, în valoare de 5 euro. 

Înscrieri: puteți participa la întâlniri și fără înscriere pe site, însă nouă ne este util să știm numărul participanților la o întâlnire, înainte de întâlnirea efectivă. Dacă completați toate datele și participați la întâlnire, vă vom pune pe site la lista participanților. Formular de înscriere.

Profilul participanţilor – la întâlniri participă în special începători SEO și PPC, dar și profesioniști.

Mulțumim pentru suport sponsorului nostru: NewsMAN, dar și partenerilor: 2ParaleDigital IQadsTrafic.roWebdigital, ComunicatedepresaSEOmonitor,  Tonka Soul Café, SEMRo.

Vă așteptăm cu drag la eveniment.

bus_img_57869_tk2

Mesajul de follow-up: Follow-up: ediția #71 : „SEO și PPC în turism”, joi, 25 aprilie 2013, ora 18:30, la Tonka Soul Café – Lumea SEO PPC

Partajează pe WhatsApp

10 comentarii la „(5 euro?) Ediția #71 : „SEO și PPC în turism”, joi, 25 aprilie 2013, ora 18:30, la Tonka Soul Café”

  1. De ce ati recurs la aceasta metoda prin SMS? Stiu ca taxele practicate de operatorii de telefonie mobile sunt foarte mari. Nu era mai simplu sa se perceapa o suma putin mai mica la intrare fara intermediari? Eu zic ca ar fi fost mult mai simplu asa si m-as fi prezentat in continuare la lumea SEO-PPC. In felul acesta nu cred ca are rost sa ne mai vedem. Sincer imi pare rau ca ne vom desparti, dar asta este…

  2. Salut, Mihai,

    Dacă vii la eveniment fără niciun telefon, vei putea plăti legal 5 Euro prin alte metode.

    Cu ce sumă te-ai simți confortabil să plătești?

  3. Avand in vedere ca evenimentul dureaza cel putin doua ore, automat va exista si consumatie din partea fiecarui participant, cum s-a intamplat si pana acum. Eu zic ca o taxa de 10-15 lei ar fi ok pentru toata lumea, ca pana la urma nu cred ca primiti mai mult inapoi de la operatorul (intermediarul) de telefonie mobila.

  4. Modificati bannerul(300×250) din campania AdWords care apare pe Youtube pentru ca scrie „intrare libera” :)
    Prefer plata cash la intrare daca e sa-mi dau cu parerea… ca sa va ramana voua toti banii.

Comentariile sunt închise.