(Locație nouă!) Ediția #75: „Google și piața de online marketing în România”, joi, 27 iunie 2013, ora 19:00, Impact Hub Bucharest, 6,3Euro

Avem o locație nouă pentru evenimentul din iunie – Impact Hub Bucharest – Strada Halelor, nr.5, etaj 2, foarte aproape de metrou Piata Unirii, harta aici.

Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare sub forma unui SMS, în valoare de 6,3 euro. Trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile. Sună-ne dacă ai probleme cu plata, vom găsi o soluție. Studenții nu plătesc taxa de intrare.  Detalii mecanism plată.

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România vă invită joi, 27 iunie 2013, de la ora 19:00, în Impact Hub Bucharest, la o ediție Lumea SEO PPC dedicată Google. Vom discuta despre rolul pe care îl are Google în piața de Online Marketing din România și totodată vom dezbate câteva subiecte legate de evoluția pieței de PPC și Affiliate Marketing.

Capture Speakerii de la ediția 75:
Rareș Rusu
Marketing Manager – Google Romania

 

 

Ionuț Munteanu – PPC Specialist & Trainer @Webdigital [Just Pay-Per-Click]
imunt Ionuț Munteanu este specialist în Pay per Click Marketing și Marketing, co-fondator al evenimentului lunarLumea SEO PPC si Vicepreședinte al Asociaţiei Specialiştilor în Search Engine Marketing din România. Ionuț este Google AdWords Qualified Individual și a gestionat campanii de marketing online pentru mai bine de 100 de clienți din industrii diferite, pornind de la turism, medicină, auto-moto până la entertainment, fashion și artă.

 

 

Bogdan AronBogdan Aron – Managing Director, 2Parale
Experiență de peste 7 ani în online și marketing online.
A deținut o companie specializată în marketingul pe motoarele de căutare, timp în care a colaborat cu     branduri importante precum Intact, Flanco, Euro<26. După intrarea în echipa Netbridge Services (trafic.ro)  a devenit unul dintre cei mai vizibili specialiști în marketing online. S-a alăturat 2Parale în 2012, coordonează activitățile de marketing și management și este implicat direct în dezvoltarea business-ului la nivel local și regional.

 

Data: Joi, 27 iunie 2013

Interval orar: 19:00-21:00

Adresa exactă: Impact Hub Bucharest, Strada Halelor, nr.5, etaj 2, foarte aproape de metrou Piata Unirii, harta aici:

View Larger Map

Cost: pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare sub forma unui SMS, în valoare de 6,3 EUR cu toate taxele incluse. Trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile. Sună-ne dacă ai probleme cu plata, vom găsi o soluție. Studenții nu plătesc taxa de intrare. Detalii mecanism plată. Observație: Ținem mult mai mult ca cineva să participe decât ținem să plătească suma necesară pentru a intra. Dacă întâmpinați orice problemă în plata SMS-ului, dacă din diferite motive nu puteți plăti, veniți totuși la eveniment. Vom găsi o soluție, putem amâna plata pentru ediția următoare, putem găsi la fața locului o soluție de plată. Veniți! E mai important decât plata taxei, în sine. Dacă sunteți entitate juridică (PFA, SRL, SA), puteți face un contract, noi emitem factură și plătiți un abonament: 6 luni (25 de EUR + TVA, în lei) sau 12 luni (45 de EUR + TVA, în lei).

Profilul participanţilor – la întâlniri participă în special începători SEO și PPC, dar și profesioniști.

Note:

 • Filmăm evenimentul și publicăm filmarea în mesajul de follow-up.
 • Facem fotografii cu participanții la întâlniri.

Nu puteți veni să vedeți evenimentul?

Mulțumim pentru suport sponsorului nostru: NewsMAN, dar și partenerilor: 2ParaleDigital IQadsTrafic.roWebdigital, ComunicatedepresaSEOmonitorSEMRo, Bucharest HUB.

Foto locație:
the hub

Vă așteptăm cu drag la eveniment.

 

Partajează pe WhatsApp

12 comentarii la „(Locație nouă!) Ediția #75: „Google și piața de online marketing în România”, joi, 27 iunie 2013, ora 19:00, Impact Hub Bucharest, 6,3Euro”

 1. Pingback: | Blog trafic.ro
 2. Studentii trebuie sa prezinta legitimatia de student la intrare sau cum se va proceda?

 3. Salut, Ady, Virgil.

  E necesar să prezentați carnetul de student la intrare.

  Nu este necesară plata prin SMS pentru studenți.

  Vă așteptăm. Mulțumim.

 4. Salut Olivian,

  Întrebare: și dacă suntem studenți și nu mai trebuie să trimitem SMS, cum rezervăm totuși un loc? E îndeajuns să zicem aici printr-un comentariu (cum se făcea mai demult)? O să vin și eu :)

 5. Bună,

  Din cele 74 de ediții până acum, nu am avut vreuna în care oamenii să rămână afară.

  Nu se rezervă loc, vii pur și simplu.

  Te așteptăm. :)

 6. Apreciez aceasta initiativa a dv din pacata am o intalnire de lucru in seara asta nu pot veni. Data viitoare sigur ajung. Cat de des se tin aceste „intruniri” sa le zicem?

 7. Buna ziua, as avea o intrebare: beneficiaza de aceasta gratuitate si masteranzii sau doar cei inscrisi la „programele de licenta” (studentii)? Daca este cazul sa platesc…o mai pot face acum avand in vedere faptul ca-i destul de tarziu? – evenimetul e azi.

 8. Viorel,

  Întâlnirile cu prezentări sunt lunare și tot lunare sunt și întâlnirile în care se face doar networking.

  Cătălin,

  Intrarea liberă este pentru studenți, nu pentru masteranzi.

  Plata se poate face oricând, inclusiv la fața locului.

  Mulțumim.

Comentariile sunt închise.