(locație nouă! zi a săptămânii nouă! interval orar nou!) Ediția #77: „SEO și PPC pentru domeniul imobiliar”, miercuri, 24 iulie 2013, ora 19:00, Impact Hub Bucharest, 6,3 Euro

Avem o locație nouă pentru evenimentul din iunie – Impact Hub Bucharest – Strada Halelor, nr.5, etaj 2, foarte aproape de metrou Piata Unirii, harta aici.

Am schimbat data – evenimentul de luna aceasta va avea loc miercuri, nu joi.

Am schimbat intervalul orar – de la 19 la 21.

Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare sub forma unui SMS, în valoare de 6,3 euro. Trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile. Sună-ne dacă ai probleme cu plata, vom găsi o soluție. Studenții nu plătesc taxa de intrare.  Detalii mecanism plată.

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România vă invită miercuri, 24 iulie 2013, de la ora 19:00, în Impact Hub Bucharest, la o ediție Lumea SEO PPC dedicată imobiliarelor. Vom discuta despre conceperea unor strategii eficiente de SEO și PPC în vederea promovării site-urilor din domeniul imobiliar.

Speakerii de la ediția 77:

Doru Panaitescu

Doru Panaitescu

Specialist și Consultant  în Online Marketing și Digital Presence and Communication, Digital Advertising și Online Media Planning, antreprenor, trainer,  dar totodată și speaker, Doru Panaintescu are o experiență de peste 10 ani în piața de online din Romania.

 

 

 

Dragoș Smeu

29322_1319944041829_7625669_n (1)

Cu o experiență de peste 3 ani în online marketing, Dragoș este în prezent Senior PPC Specialist în cadrul agenției de PPC Webdigital, și a manageriat bugete de peste 1 milion de euro, pentru aproximativ 150 de clienți din domenii de activitate diferite.

 

 

Elena Dobre

download 1Online Marketing Specialist @ Conversion Marketing, Elena are o bogata experienta in marketing online dobandita ca PPC Strategist la Google unde a lucrat cu clienti din Franta, Belgia, Elvetia, Canada, Irlanda si UK. De 5 luni in Romania, Elena aplica experienta internationala clientilor agentiei Conversion, lucrand cu unii dintre cei mai mari clienti de pe piata – eMag, Flanco, Autovit, Mercador, Oriflame, Ivatherm.  Ca speaker la conferinte Google in Paris, Lille, Bruxelles si Londra, Elena a impartasit expertiza in domeniul PPC, Analytics si website usability.

 

Data: Miercuri, 24 iulie 2013

Interval orar: 19:00-21:00

Adresa exactă: Impact Hub Bucharest, Strada Halelor, nr.5, etaj 2, foarte aproape de metrou Piata Unirii, harta aici:

View Larger Map

Cost: pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare sub forma unui SMS, în valoare de 6,3 EUR cu toate taxele incluse. Trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile. Sună-ne dacă ai probleme cu plata, vom găsi o soluție. Studenții nu plătesc taxa de intrare. Detalii mecanism plată. Observație: Ținem mult mai mult ca cineva să participe decât ținem să plătească suma necesară pentru a intra. Dacă întâmpinați orice problemă în plata SMS-ului, dacă din diferite motive nu puteți plăti, veniți totuși la eveniment. Vom găsi o soluție, putem amâna plata pentru ediția următoare, putem găsi la fața locului o soluție de plată. Veniți! E mai important decât plata taxei, în sine. Dacă sunteți entitate juridică (PFA, SRL, SA), puteți face un contract, noi emitem factură și plătiți un abonament: 6 luni (25 de EUR + TVA, în lei) sau 12 luni (45 de EUR + TVA, în lei).

Profilul participanţilor – la întâlniri participă în special începători SEO și PPC, dar și profesioniști.

Note:

  • Filmăm evenimentul și publicăm filmarea în mesajul de follow-up.
  • Facem fotografii cu participanții la întâlniri.

Nu puteți veni să vedeți evenimentul?

Mulțumim pentru suport sponsorului nostru: NewsMAN, dar și partenerilor: 2ParaleDigital IQadsTrafic.roWebdigital, ComunicatedepresaSEOmonitorSEMRo, Bucharest HUB, Orasul Meu, SEMdays.

Foto locație:
the hub

Vă așteptăm cu drag la eveniment.

(later edit: modificat speakeri)

Partajează pe WhatsApp

2 comentarii la „(locație nouă! zi a săptămânii nouă! interval orar nou!) Ediția #77: „SEO și PPC pentru domeniul imobiliar”, miercuri, 24 iulie 2013, ora 19:00, Impact Hub Bucharest, 6,3 Euro”

Comentariile sunt închise.